Antalya'da Kan Donduran Olay! Şehir Magandası Susturucu Taktığı Dürbünlü Tüfekle…

Şehir magandası daha sonra kuşların kafasını keserek bir araca koydu ve olay yerinden ayrıldı. Vatandaşlar oranları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.

Antalya'da Kan Donduran Olay! Şehir Magandası Susturucu Taktığı Dürbünlü Tüfekle…
Antalya'da Kan Donduran Olay! Şehir Magandası Susturucu Taktığı Dürbünlü Tüfekle… melek eren

Muratpaşa ilçesinde parka gelen bir kişi susturucu taktığı dürbünlü tüfekle çok sayıda kuş avladı. 

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde dün sabah saatlerinde yaşanan olayda Yeşilbahçe mahallesinde ki Falez marka beyaz otomobil ile gelen ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi aracının çıkardığı dürbünlü tüfeğe susturucu taktı. Kimliği belirsiz şehir magandası daha sonra tüfeği aracın üzerine bırakarak bir süre etrafı kontrol ettirin ardından aracın kaputunu uzanıp destek alarak parktaki kuşlara ateş etmeye başladı.

BAŞINI KESİP ARACINA KOYDU

O sırada farklı spor yapan ve yürüyüş yapan onlarca kişinin hayatını hiçe Sayan ve defalarca silahını ateşle yanan şahıs vurduğu kuşları alarak araca getirdi. Kızların tek tek başını kesen kişi daha sonra suçları ve tüfeği araca koyarak parktan uzaklaştı.

CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Şehir magandasının adeta parkta av Safarine çıktığı dakikalar vatandaşların cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olanları cep telefonu kamerası ile kaydeden bir görgü tanığı, "Hastaneye gidiyordum. Tüfek ateşli mi yoksa havalı mı bilmiyorum. Aracın plakasını polise bildirdim. Ancak şehir merkezinde insanların spor yaptığı, çocuklarıyla oynadığı bir parkta tam bir dehşet yaşadık. İnsanların canını hiçe sayarak, sanki av safariye çıkmış gibi ateş etti"  ifadelerini kullandı. Şikayet üzerine görüntüleri inceleyen polis ekipleri araç plakasından şehir magandası kimliğini tespit edip yakalamak için Çalışmalara başladı.

antalya muratpaşa park korkuç olay son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama