Antalya'da Biber Gazı ile Saldırıya Uğrayıp Gasp Edilen Rus Kadın Günlerdir Korkudan Evden Çıkamıyor

Antalya'da yaşayan ve 5 gün önce bir bina içerisinde biber gazlı gaz uğrayan kadın kısa süre içerisinde şüpheliye yakalayan polislere teşekkür etti. Saldırının ardından yaşadığı korku nedeniyle günlerdir sokağa çıkamayan kadın evini değiştirmeyi düşünüyor.

Antalya'da Biber Gazı ile Saldırıya Uğrayıp Gasp Edilen Rus Kadın Günlerdir Korkudan Evden Çıkamıyor
Antalya'da Biber Gazı ile Saldırıya Uğrayıp Gasp Edilen Rus Kadın Günlerdir Korkudan Evden Çıkamıyor melek eren

Antalya'da yaşayan ve 5 gün önce bir bina içerisinde biber gazlı gaz uğrayan kadın kısa süre içerisinde şüpheliye yakalayan polislere teşekkür etti.  Saldırının ardından yaşadığı korku nedeniyle günlerdir sokağa çıkamayan kadın evini değiştirmeyi düşünüyor.

Antalya'da yaşayan Rus uyruklu kadın 5 gün önce bir bina içerisinde biber gazı saldırıya uğramış ve gasp edilmişti. Şüpheli polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalanırken Rus kadın yaşadığı korku nedeniyle günlerdir sokağa çıkamıyor.

TELEFONDAKİ TAKİP SİSTEMİ SAYESİNDE YAKALANDI
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesinde Kurban Bayramı'nın 2. günü yaşanan olayda Rus uyruklu K.G. isimli kadın yaşadığı apartmanda dairesine çıkmak için asansöre bindiği sırada yüzüne biber gazı sıkılarak Kolundaki çantaları gaz edilmişti.  İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü gasp büro amirliği ekipleri aldıkları eşgal ve Rus kadının eşi Deniz G.’nin telefondan takip sistemi üzerinden verdiği adrese baskın yapıldı. Yapılan baskın sonucunda 25 yaşındaki Hüseyin G. gasp ettiği çantalarla birlikte yakalanarak emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alınan Hüseyin G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KORKUDAN EVDEN ÇIKAMIYOR
Yaşanan olayın ardından büyük bir korku yaşayan Rus kadının kayınpederi Kaya G. gelinin polislere çok teşekkür ettiğini belirterek,  “Gelinim polislerin hepsine çok teşekkür ediyor. Olayın da bu kadar kısa sürede çözülmesini sağlayan Antalya emniyetine bizde ailecek minnettarız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

antalya gasp rus kadın son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama