Annenin İhbar Ettiği Oğlu 15 Yıl Hapis Cezası Aldı

Konya'da uyuşturucudan kurtarmak için anne Azize Y.'nin Polise ihbar ettiği oğlu 20 yaşındaki Erdal Y., Hakkında uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Annenin İhbar Ettiği Oğlu 15 Yıl Hapis Cezası Aldı
Annenin İhbar Ettiği Oğlu 15 Yıl Hapis Cezası Aldı melek eren

Konya'nın Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi'nde oturan anne Azize Y., 2017 yılının Eylül ayında telefonla polisi arayarak oğlu Erdal Y.'nin uyuşturucu kullandığını Ve madde bağımlılığından kurtulması istediğini söyledi. Narkotik suçlarla mücadele şubesi ekipleri bunun üzerine annenin ihbar ettiği genci takibe aldı. Polis ekipleri gencin zaman zaman bazı kişilere evin arpa bölümünden içeri aldığını bu kişilerin bir süre içeride kaldıklarını belirledi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon düzenleyen ekipler M.F.K. (22), N.C. (23), A.G. (25) ve Y.G.'yi (21) gözaltına aldı. Evde yapılan aramalar sonucunda uyuşturucu madde kullanımı için hazırlanmış düzenek üzerinde eroin kalıntıları olan Kağıt uyuşturucu madde kullanımında kullanılan enjektör 2 ecstasy hap, 3 lyrca hap, 4.7 gram eroin ele geçirildi.

EVDE İÇMEZLERSE UYUŞTURUCUYU SATMIYORMUŞ

Erdal Y. ile birlikte 4 kişi uyuşturucu madde kullanıcısı olduklarını olay Güney ve uyuşturucu kullanmak için gittiklerini daha önce de bu kişiden uyuşturucu madde temin ettiklerini söyledi. Evden çıktığı sırada polis tarafından yakalanan ve uyuşturucu madde kullanmaktan hakkında işlem yapılan İ.U. ise, ''Erdal'ın evine uyuşturucu madde almaya gittim, 30 lira karşılığında uyuşturucu aldım. Uyuşturucuyu Erdal'ın evinde kullandım. Erdal, uyuşturucu alıp gitmemize izin vermiyordu. Bunun nedeninin ise çıkışta polis tarafından yakalanma ihtimalini düşünüyordu. Uyuşturucuyu evinde kullanmazsan fiyatı ne olursa olsun uyuşturucuyu satmıyordu" dedi. Sorgusunda uyuşturucu madde kullanıcısı olduğunu söyleyen Erdal Y. ise Uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddialarını kabul etmedi.

15 YIL HAPİS CEZASI

Tutuklanarak cezaevine gönderilen sanık Erdal Y. Hakkında davanın son duruşmasında mahkeme heyeti uyuşturucu ticareti yapmak uyuşturucu maddenin niteliği ve aynı Sucu birden fazla işlemek suçlarından 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verdi.

konya karatay uyuşturucu madde son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama