Annelerini Öldürdükten Sonra Tahliye Edilen İki Kız Kardeşe Dedelerinden Büyük Şok!

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde 39 yaşındaki Anneleri Gülseren süngü'yü 24 yerinden bıçaklayarak öldüren iki kız kardeşten 20 yıl ceza alan 19 yaşındaki Şeyda P ve 10 yıl ceza alan 17 yaşındaki Beyza P. Cezaevinde geçirdikleri 5 yılın ardından Yargıtay'ın kararı bozması nedeniyle tahliye oldu. Anne katili iki genç kızın tahliye olmasının ardından asım Süngü (70) ve eşi Cevriye Süngü (62), torunlarını reddettiklerini Belirterek Adalet istediklerini söyledi.

Annelerini Öldürdükten Sonra Tahliye Edilen İki Kız Kardeşe Dedelerinden Büyük Şok!
Annelerini Öldürdükten Sonra Tahliye Edilen İki Kız Kardeşe Dedelerinden Büyük Şok! melek eren

13 Eylül 2013 tarihinde Yenimahalle 525 sokakta yaşanan olayda panellerinden şiddet gördüklerini ve eve gelen erkeklerin karşısında zorla dans ettiklerini iddia ederek iki kız kardeş akşam saatlerinde annelerini önce elektroşok cihazıyla bayıltıp ardından 24 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Karşıyaka 2 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada kız Kardeşler'den abla Şeyda P. 20, Beyza ise 10 yıl hapis cezası aldı. Yaklaşık 5 yıldır cezaevinde bulunan iki kız kardeşe uygulanan ceza da Haksız tahrik yüzü hükümlerinin azami derecede olması gerektiği kanaatine Varan Yargıtay yeniden yargılanması yapılacak olan kız kardeşlerin mahkeme sonuçlarına kadar tahliyesine karar verdi.

'BEN BÖYLE KANUN İSTEMİYORUM, ADALET İSTİYORUM'

Kızı torunları tarafından öldürülen Aydın'ın Efeler ilçesi kırsal eğrikavak Mahallesi'nde yaşayan Dede Kasım Süngü, "Sabah doktora kontrol için gideceklermiş o gece iki kız kardeş birlik olup annelerini öldürmüş. Elektroşok ile bayıltıp sonra bıçaklayarak öldürmüşler. 5 yıl yatıp serbest kaldılar. Bende bundan sonra torun diye bir şey yok. Annelerinin gerçekten bir şeyini yakalamış olsalardı. Ben onların her zaman yanlarında olurdum. Şu an bende öyle torun yok" derken, anne Cevriye Süngü ise gözyaşları içinde, "Biz bunların cezasını çekmesini ve ölesiye kadar yatmalarını istiyoruz. Bunların yüzüne bile bakmak istemiyorum. Bunlar annelerini öldürdü, kuş yavrusu öldürdüm sandılar. Böyle bir kanun olmaz ben böyle kanun istemiyorum. Adalet istiyorum. Anneleri öleli 5 yıl oldu kanun onlara serbestlik verdi" diye konuştu.

annelerini öldüren iki kız kardeş tahliye dede son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama