Anne ve Çocuklarının Öldürüldüğü Evdeki Vahşetin İzleri Ortaya Çıktı

Konya'da bir çiftlik evinde pompalı tüfekle öldürmüş şekilde bulunan Afganistan uyruklu anne 4 yaşındaki kızı ve 10 yaşındaki oğlunun otopsi işlemleri tamamlandı.

Anne ve Çocuklarının Öldürüldüğü Evdeki Vahşetin İzleri Ortaya Çıktı
Anne ve Çocuklarının Öldürüldüğü Evdeki Vahşetin İzleri Ortaya Çıktı melek eren

Katliam gün aydınlanınca Çiftlik evindeki İzlerin ortası ortaya çıkmasıyla bir kez daha gün yüzüne çıktı. Polis ekipleri katliamı sırasında evde bulunmayan Mehmet isimli eşi ararken vahşice öldürülen çocuklardan geriye oyuncakları kaldı. 
Şanlıurfa'da yaşayan Çiftlik sahibi Hüseyin Çubukçu yaklaşık 2 ay önce hayvanlarına batmaları için Afganistan uyruklu iki çocuklu aileye işe aldı. Aileyi bir süredir telefonla arayan fakat ulaşamayan Çubukçu dün akşam saatlerinde arkadaşı Davut D.'yi arayarak, merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Okçu Sokak'taki çiftliğe gitmesini istedi. Çiftliğe ulaşan ve kapının açık olduğunu farkeden Davut D., içeriye girdiğinde korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı.

EV KAN GÖLÜNE DÖNMÜŞ

Davut D., eve Girdiğinde kapıların ve duvarların kan içerisinde olduğunu fark ederek Afgan kadını Oturma odasında iki çocuğu da banyoda kanlar içerisinde gördü. Ilk etapta büyük sok yaşayan adam daha sonra sağlık ve polis ekiplerine olayı haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları İnceleme sonucunda anne ve iki çocuğunun pompalı tüfekle başlarından vurularak öldürüldüğü tespit etti. Annenle birlikte Oturma odasında öldürülen çocukların cesetlerinin daha sonradan bakmaya götürüldüğü belirlenirken öldürülen anne ve çocukların cesetleri Otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

ŞÜPHELİ KOCA, ÇOCUKLARINA DÜŞKÜNMÜŞ

Polis ekipleri çiftlik evinde yaşanan katliamla ilgili soruşturma başlatırken cinayeti evde bulunmayan ismini Mehmet olduğu belirlenen Kadının eşinin işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Cep telefonu kapalı olan Mehmet isimli koca her yerde aranırken anne ve çocukların kimlikleri henüz belirlenemedi.

konya çiftlik evi katliam son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama