Ankara’yı Kana Bulayacaklardı! ABD Büyükelçiliğine Eylem Hazırlığındaki 4 DEAŞ’lı Terörist Yakalandı

ABD’nin Ankara’da ki büyükelçiliğine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 DEAŞ’lı terörist MİT’in yürüttüğü çalışmalar kapsamında Samsun’da kontrol noktasında yakalandı ve gözaltına alındı. Teröristlerin emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi. İşte detaylar…

 Ankara’yı Kana Bulayacaklardı! ABD Büyükelçiliğine Eylem Hazırlığındaki 4 DEAŞ’lı Terörist Yakalandı
 Ankara’yı Kana Bulayacaklardı! ABD Büyükelçiliğine Eylem Hazırlığındaki 4 DEAŞ’lı Terörist Yakalandı Hasan Vural Topbaş

ABD’nin Ankara’da ki büyükelçiliğine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 DEAŞ’lı terörist  MİT’in yürüttüğü çalışmalar kapsamında Samsun’da kontrol noktasında yakalandı ve gözaltına alındı. Teröristlerin emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi. İşte detaylar…

Dün ABD’den flaş bir açıklama yapılmış ve Ankara’da bulunan büyükelçiliklerini bir günlüğüne gerekçe belirterek kapatma kararı almıştı. Bu kararın ardından Türkiye ise gerekli çalışmaları yapacağını açıklamıştı. Bugün ise Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yapılan çalışmalar sırasında Samsun’da 4 DEAŞ terör örgütü üyesinin ABD’nin Ankara’daki büyükelçiliğine saldırı hazırlığında olduğunu tespit etti ve bölgede güvenlik önlemleri arttırıldı.

4 TERÖRİST KISKIVRAK YAKALANDI

Bölgede güvenlik önlemlerinin artmasının ardından ise Sohaıb Qusay Taga A., ve Fernas Hüseyin A. isimli teröristler kontrol noktasında polis ekipleri tarafından yakalandı. Ardından da onların bağlantılarının olduğu tespit edilen Omar Shıhab Ahmed A. ve Azhar Abdulkadhım Salman Al B. de yakalanarak gözaltına alındı. 

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Terörle Mücadele ekiplerinin birlikte yürüttüğü operasyon çerçevesinde yakalanan 4 DEAŞ’lı teröristin emniyette ise işlemlerinin hala daha devam ettiği belirtildi.  

 

son dakika haberleri son dakika haberler DEAŞ Samsun haberleri MİT istihbarat ABD Ankara haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama