Akıllara Durgunluk Veren Olay! Başına Geleni Kocasına Anlatamadı, Şok Olay Bir Gün Sonra Ortaya Çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan H.İ.F., Yemek yedikten sonra rahatsız olunca kusmak amacıyla boğazına 15 santimetre uzunluğunda diş fırçası soktu. Bir anlık refleks sonucu genç kadın diş fırçasını yutarken fırça hastanede midesinden çıkarıldı.

Akıllara Durgunluk Veren Olay! Başına Geleni Kocasına Anlatamadı, Şok Olay Bir Gün Sonra Ortaya Çıktı
Akıllara Durgunluk Veren Olay! Başına Geleni Kocasına Anlatamadı, Şok Olay Bir Gün Sonra Ortaya Çıktı melek eren

Muğla'da geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen olayda Özel sektörde satış danışmanı olarak çalışan 27 yaşındaki H.İ.F., Akşam eşi ile mangal yaptıktan sonra yediği yemeğin ardından rahatsızlandı. Rahatlamak amacıyla lavaboya giden ve kusmak isteyen kadın diş fırçasını boğazına sokarak kusmaya çalıştı. Fakat kadın ani bir refleks sonucu Diş fırçasını yuttu.

HASTANEDE ÇIKRILDI

Başından geçeni kocasını anlatamayan kadın ertesi gün rahatsızlanınca durumu eşi ile paylaşmak zorunda kaldı. Eşi Tarafından hemen Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın buradan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kadına hastanede Gastroenteroloji uzmanı Doçent Doktor Burak özşeker tedaviye aldı. Özşeker Tedavinin ardından yaptığı açıklamada, "Kendisini kusturmak amacıyla diş fırçasını kullanmış. Kazayla diş fırçasını yutmuş. Cumartesi günü diş fırçasını yutmasına rağmen bir gün sonra hastaneye müracaat etmiş. Üzerinden 15-16 saat geçmiş. Yaklaşık 15 santimetrelik olan bu cismin 3'te 2'lik kısmı mideyi geçmiş durumdaydı. Cerrahi müdahale gerektirecek bir bölgeye kadar uzanmıştı. 12 parmak bağırsağındaydı. Anestezi ekibi ve nöbetçi hemşire arkadaşımızla birlikte hastamızın endoskopi işlemini başarıyla gerçekleştirdik. Diş fırçasını çıkartırken herhangi bir organ zarar görmedi. Hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu ettiğimiz için mutluyuz" dedi. Iki gün tedavi gördükten sonra hastaneden taburcu edilen kadın yediği yemeğin ardından rahatsızlandığını belirterek Başından geçenleri şöyle anlattı, "Kusmak için lavobaya gittim. Diş fırçası kullanarak öğürerek kusmaya çalıştığım sırada fırçayı yuttum. Olayın şoku ile kimseye bir şey söylemedim. Ertesi gün midemde ağrı olunca hastaneye gittim. Acil olarak Muğla'ya sevk edildim. Operasyonumu gerçekleştiren doktoruma teşekkür ediyorum".

 

muğla akıl almaz olay diş fırçası son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama