Akılalmaz Vahşet! Parçalara Ayırıp Poşetlere Koyarak Gömdü

Burdur'da boş bir arazide parçalanarak torbalara konulup toprağa gömülü vaziyette olan kadın cesedi bulundu. Cesedin yaklaşık bir aydır kayıp falan Afganistan uyruklu Mesude Haşimi'ye ait olduğu belirtildi.

Akılalmaz Vahşet! Parçalara Ayırıp Poşetlere Koyarak Gömdü
Akılalmaz Vahşet! Parçalara Ayırıp Poşetlere Koyarak Gömdü melek eren

Burdur Bağlar Mahallesi Başarı Sokak da boş araziye Dün saat 18 00 sıralarında toprağa gömülü ceset olduğu ihbari üzerine polise sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Olay yerinde yapılan çalışmalar sonucunda parçalanarak torbalara konulmuş kadın cesedi olduğu belirlendi. Ekiplerin çalışmalarının ardından ceset Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Üzerinde kimlik bulunmayan deseydin 9 ocak 2019 tarihinden bu yana Kayıp olan aftan Afganistan uyruklu Mesude Haşimiye ait olduğu tespit edildi.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yaklaşık 1 yıldır mülteci olarak Burdur'da olduğu belirtilen kadınların Yakınları da Burdur Devlet Hastanesi'ne geldi. Kadının yakınlarım organında gözyaşı dökerken cesedin Mesude Haşimi'ye ait olduğunu söyledi. Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 kişi gözaltına alındı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Konu ile ilgili Burdur Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Şu ifadeler kullanıldı;
"08.02.2019 günü saat 18.00 sıralarında Bağlar Mahallesi Taşar Kuyu Sokak üzerinde bulunan boş arazide bulunan çukurda toprağa gömülü vaziyette insan cesedi olduğuna dair ihbar yapılması üzerine olay yerinde yapılan incelemelerde; torbalar içerisinde, toprağa gömülü olarak kimliği belirsiz bir kadına ait ceset bulunduğu tespit edilmiştir. Ceset üzerinde yapılan incelemelerde, maktulün parmak izleri alınmış, yapılan sorgulama sonucunda, ilimizde uluslararası koruma başvurusu sahibi kişi olarak ikamet etmekte olan ve 09.01.2019 tarihinden itibaren kayıp şahıs olarak aranan Afganistan uyruklu bir şahıs olduğu tespit edilmiştir. Maktulün cesedi gerekli incelemelerin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştır. Olayla ilgisi olabileceği değerlendirilen iki şahıs Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yakalanarak gözaltına alınmış olup soruşturmaya kapsamlı olarak devam edilmektedir".

 

son dakika haber burdur ceset son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama