Akıl Almaz Olay! Ayrıldığı Sevgilisinin Çantasına Gizlice Cep Telefonu Koydu Ve...

Ayrıldığı sevgilisinin çantasına gizli bir şekilde cep telefonu koyan ve daha sonra bu telefondan arayarak tehdit ve hakarette bulunan kişi hakkında dava açıldı.

Akıl Almaz Olay! Ayrıldığı Sevgilisinin Çantasına Gizlice Cep Telefonu Koydu Ve...
Akıl Almaz Olay! Ayrıldığı Sevgilisinin Çantasına Gizlice Cep Telefonu Koydu Ve... melek eren

Ayrıldığın kız arkadaşının çantasına gizli bir şekilde cep telefonu koyan ve daha sonra bu telefonu ankesörlü hatlardan ayarlayarak tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Sanığın yargılanmasına başlandı.
Bakırköy 14 Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Müşteki Münevver kızıl katıldı. Duruşmadan sonra olan Seyfettin Tanko duruşmaya gelmedi. Müşteki Münevver Kızıl duruşmada verdiği ifadede, sanığın kendisine iftira attığını ve parasını çaldığını iddia ettiğini belirterek, "Bu nedenle şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum. Bu dosyayla birlikte 4 tane yargılama devam etmektedir. 5 tane de soruşturma vardır.’’ dedi.

ZORLA GETİRME KARARI VERİLDİ

Duruşmaya katılmayan sanık hakkında mahkeme heyeti zorla getirme kararı vererek eksiklerin giderilmesi için duruşmayı başka bir tarihe erteledi. Mağdur Münevver Kızıl duruşmadan sonra yaptığı açıklamada, Bugün katıldığı duruşmada yüzlerce kadınla olmasını umut ettiğini ve 5 yıldır şiddete maruz kaldığını belirterek, "Her gün bir kadın ölüyor. Benim can güvenliğim yok. Birileri artık bu yaşananlara sahip çıksın." dedi.

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede bir sürü arkadaşlık yapan müşteki Münevver Kızıl ile sanık Seyfettin Tanko’nun 2013 yılında ayrıldıkları belirtildi. Ayrılığın ardından Müştekinin farklı tarihlerde şüpheli hakkında şikayette bulunduğu ve 2017 yılının Ağustos ayında şüpheli ile Müştekinin Pendik'te buluştuk larının belirtildiği iddianamede, Tanko'nun müştekinin bilgisi ve rızası olmadan çantasına bir telefon koyduğu ve müştekiyi bu telefondan ve ankesörlü hatlardan arayarak hakaret edip, tehditte bulunduğu belirtildi. Savcılık iddianamesinde sanık hakkında hakaret ve tehdit suçlarından 9 Aydan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

istanbul bakırköy mahkeme son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama