Akıl Almaz Dolandırıcılık! Sahte MİT'çiler, “Devlet Bizi Görevlendirdi” Deyip İnsanları Dolandırdı

Göçmen kaçakçılığı nedeniyle suç kaydı bulunduğu öğrenilen B.Ö isimli kişi polise başvurarak MİT kimliği gösteren bir kişinin "Artık göçmen kaçakçılığını biz organize edeceğiz. Devlet bizi özel olarak görevlendirdi" dediğini ve kendisinden 20 bin lira istediğini söyleyerek şikâyetçi oldu. Polis ekipleri şikayet üzerine harekete geçerek İstanbul Küçükçekmece'de düzenlediği operasyonla F.Y. ile Ukrayna uyruklu kız arkadaşını gözaltına aldı. Polis ekiplerinin F.Y.'nin adresinde yaptıkları aramada sahte MİT personel kartı ve silah ele geçirildi.

Akıl Almaz Dolandırıcılık! Sahte MİT'çiler, “Devlet Bizi Görevlendirdi” Deyip İnsanları Dolandırdı
Akıl Almaz Dolandırıcılık! Sahte MİT'çiler, “Devlet Bizi Görevlendirdi” Deyip İnsanları Dolandırdı melek eren

Göçmen kaçakçılığı nedeniyle suç kaydı bulunduğu öğrenilen B.Ö isimli kişi polise başvurarak MİT kimliği gösteren bir kişinin "Artık göçmen kaçakçılığını biz organize edeceğiz. Devlet bizi özel olarak görevlendirdi"  dediğini ve kendisinden 20 bin lira istediğini söyleyerek şikâyetçi oldu. Polis ekipleri şikayet üzerine harekete geçerek İstanbul Küçükçekmece'de düzenlediği operasyonla F.Y. ile Ukrayna uyruklu kız arkadaşını gözaltına aldı. Polis ekiplerinin F.Y.'nin adresinde yaptıkları aramada sahte MİT personel kartı ve silah ele geçirildi.

Göçmen kaçakçılığı suçundan emniyette suç kaydı bulunan B.Ö.’nün şikayeti üzerine harekete geçen İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kendisini MİT personeli gibi göstererek göçmen kaçakçılarından para alan F.Y.'nin Küçükçekmece’de bulunan evine operasyon düzenledi. Operasyonda F.Y. ile Ukrayna uyruklu kız arkadaşı gözaltına alınırken evinde ve otomobilinde yapılan aramalarda tümü sahte MİT ve Başbakanlık Koruma Şube Müdürlüğü kartının yanı sıra, 20 adet mermi,  tabanca, yine sahte 2 nüfus cüzdanı ile 2 ikamet izin belgesi ele geçirildi.

"DEVLET BİZİ ÖZEL GÖREVLENDİRDİ" 
B.Ö.Isimli insan kaçakçılığından suç kaydı bulunan şahıs F.Y.'den şikayetçi  olurken ifadesinde, "F.Y., 'Başbakanlık istihbarattan geliyorum' diyerek bize MİT kimliğini gösterdi. Bize 'Artık göçmen kaçakçılığını biz organize edeceğiz. Devlet bizi özel olarak görevlendirdi. Göçmen kaçakçılığını siz yapacaksınız. Kazancın yüzde 40'ı sizde kalacak. Yüzde 60'lık bölümünü bize vereceksiniz" dediğini iddia etti. 

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDILAR
F.Y.  hakkında emniyette Dolandırıcılık, sahtecilik ve silahlı suçlar kanununa muhalefet gerekçesiyle işlem yapılırken sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakıldıkları öğrenildi.

 

küçükçekmece operasyon göçmen kaçakçılığı sahte mitçi son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama