Ak Partili Hayati Yazıcı Trafik Kazası Geçirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, trafikte aniden önüne çıkan otomobil Çarpmamak için Şoförünün sert fren yapması sonucu makam aracında elinden yaralandı. Yazıcının sol elini koltuğa çarptığı ve çıkan orta Parmağının alçıya alındığı öğrenildi.

Ak Partili Hayati Yazıcı Trafik Kazası Geçirdi
Ak Partili Hayati Yazıcı Trafik Kazası Geçirdi melek eren

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize milletvekili Hayati Yazıcı düğün beraberinde Rize milletvekilleri Osman Aşkın bak, Muhammet Avcı ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ile birlikte kentteki yatırımları yerinde incelemek üzere Derepazarı ilçesine gitti. Yazıcı ve beraberindekilerin içinde bulunduğu 53 AK 001 plakalı makam aracının şoförü Karadeniz sahil yolunda aniden önüne çıkan bir otomobile çarpmamak için sert fren yaptı. Bu sırada Hayati Yazıcı elini ön koltuğa çarptı ve yaralandı. Yazıcı Rize Devlet Hastanesi'ne götürülürken çıkan sol el orta parmağı alçıya alındı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından yazıcı ve beraberinde bulunanlar programlarına devam etti. Göreve yeni atanan Rize valisi Kemal Çeber’i de ziyaret eden heyet başarılar dileyerek projeler hakkında bilgi aldı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı hayati yazıcı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı hayati yazıcı kaza son dakika trafik kazası
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama