Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Rahip Brunson Açıklaması

Rahip Brunson davasında düğün karar çıkmasının ardından AK Parti sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, "Yargısal akış tamamlandı ve tahliye edildi. Karşı taraf da bunu temyize götüreceğini söyledi. Dayatmalara Türkiye teslim olmamıştır. Dayatmalar karşısında serbest kaldı eleştirisi temelsiz" ifadelerini kullandı.

 Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Rahip Brunson Açıklaması
 Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Rahip Brunson Açıklaması melek eren

Adana'da basın mensuplarına konuşan AK Parti sözcüsü Ömer Çelik İttifak ve rahip Brunson davasındaki karar hakkında açıklamalar yaptı. Terör örgütlerine yardım ettiği iddia edilen ABD ile rahip Brunson’ın serbest bırakılması hakkında konuşan Çelik,  "Yargısal akış tamamlandı ve tahliye edildi. Karşı taraf da bunu temyize götüreceğini söyledi. Türkiye dayatmalara teslim olmamıştır. Dayatmalar karşısında serbest kaldı eleştirisi temelsiz. ABD hukuka uymayan tavır sergiledi, Türkiye taviz vermedi"  diye konuştu.

İTTİFAK KONUSU

Çelik MHP ve AK Parti arasındaki ittifak konusunda yaptığı açıklamada ise, "İttifakla ilgili çalışmalar devam ediyor. Kendi doğal akışı içinde konu devam ediyor, bir aksama söz konusu değil"  dedi.

KAYIP SUUDİ ARABİSTANLI GAZETECİ CEMAL KAŞIKÇI

Çelik İstanbul Suudi Arabistan başkonsolosluğuna girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Kemal Kaşıkçı konusunda da "Şundan herkes emin olsun. Çok yüksek bir ilgiyle, dinamizmle bu çalışmalar yürütülüyor. Eninde sonunda bu eylem nasıl olmuştur, bu şahıs nasıl kaybolmuştur? Saygın bir gazeteci nasıl ortadan kaldırılabilir? Nasıl bir eylem gerçekleştirmiştir? Ortaya çıkacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın. Bu meseleyi sonuna kadar takip edeceğiz ve ortaya çıkaracağız." ifadelerini kullandı.

Ak parti sözcüsü ömer çelik rahip brunson cemal kaşıkçı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama