Ağrı'da Ailesi ile Birlikte Dedesine Bayram Ziyaretine Giden 4 Yaşındaki Kız Çocuğu Kayıp

Ağrı'da bayramlaşmak için ailesiyle birlikte dedesinin köyüne giden 4 yaşındaki küçük kız kayboldu. Bölgede kızım bulunması için geniş çaplı arama çalışmaları başladı.

Ağrı'da Ailesi ile Birlikte Dedesine Bayram Ziyaretine Giden 4 Yaşındaki Kız Çocuğu Kayıp
Ağrı'da Ailesi ile Birlikte Dedesine Bayram Ziyaretine Giden 4 Yaşındaki Kız Çocuğu Kayıp melek eren

Ağrı'da bayramlaşmak için ailesiyle birlikte dedesinin köyüne giden 4 yaşındaki küçük kız kayboldu.  Bölgede kızım bulunması için geniş çaplı arama çalışmaları başladı. 

Ağrı'da 4 yaşındaki kız çocuğu ailesi ile birlikte bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kayboldu. Jandarma ve arama kurtarma ekipleri ile birlikte köylüler küçük kızın bulunması için her yeri didik didik arıyor.

15 DAKİKA İÇİNDE KAYBOLDU

Nihat ve Şükran Aydemir çifte Ağrı Kent merkezindeki evlerinden bayramlaşmak için dün çocukları Leyla Aydemir de yanlarına alarak 15 kilometre mesafede bulunan Bezirgan Köyü ne ziyarete gitti.  Nihat Aydemir, Köy Mezarlığı'na ziyaretlerinin ardından kızının babasına ait evin önünde bırakıp içeriye girdi.  Aydemir ve yakınları yaklaşık 15 dakika sonra evden çıktılar,  ancak küçük Leyla'yı evin önünde göremediler.  Aile bütün aramalarına rağmen çocuğu bulamayınca durum jandarma ve afet acil durum İl Müdürlüğü'ne haber verildi.

KÖYDE ARAMA BAŞLATILDI
Jandarma ve AFAD ekipleri köye gelerek bölgede geniş çaplı arama çalışmaları başlattı.  Kızının babasına ait evinin önünde oynarken birden kaybolduğunu söyleyen Baba Aydemir, "Babamın evine gelişimizin ardından 15 dakika geçmedi, kızım kayboldu, köylülerle aradık ama bulamadık. Jandarma ve AFAD burada kızımı arıyor. Kızımı gören, nerede olduğunu bilenlerin Allah rızası için bize bildirmelerini istiyoruz"  ifadelerini kullandı.  Arama çalışmalarına ekiplerin yanı sıra köpeklerde katılıyor.

 

ağrı kayıp kız çocuğu bayram ziyareti ağrı haberleri yerel haberler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama