Ağrı Valiliği'nden Son Dakika Kayıp Leyla Açıklaması: Arama Çalışmalarına Ara Verilmeyecek

Ağrı Valiliği Bayramın 1. günü Bezirhane Köyü'nde kaybolan küçük Leyla Aydemir için açıklamada bulundu. Leyla'nın arama çalışmalarına seçim nedeniyle ara verileceği iddia edilmişti. Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Arama faaliyeti kaybolan kızımız bulununcaya kadar 7 gün 24 saat hiçbir şekilde ara verilmeden sürdürülecektir." denildi.

Ağrı Valiliği'nden Son Dakika Kayıp Leyla Açıklaması: Arama Çalışmalarına Ara Verilmeyecek
Ağrı Valiliği'nden Son Dakika Kayıp Leyla Açıklaması: Arama Çalışmalarına Ara Verilmeyecek melek eren

Ağrı Valiliği Bayramın 1. günü Bezirhane Köyü'nde kaybolan küçük Leyla Aydemir için açıklamada bulundu.   Leyla'nın arama çalışmalarına seçim nedeniyle ara verileceği iddia edilmişti.  Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Arama faaliyeti kaybolan kızımız bulununcaya kadar 7 gün 24 saat hiçbir şekilde ara verilmeden sürdürülecektir."  denildi.

Ağrı Valiliği 10 gün önce bayram ziyareti için ailesiyle birlikte gittiği dedesinin Evinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Leyla Hakkında önemli bir açıklama yaptı.  Ağrı valiliğinden yapılan açıklamada basında yer alan kaybolan Leyla'nın seçim nedeniyle anlayacağını ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek: "Emniyet ve asayiş hizmetleri 365 gün 24 saat kesintisiz sunulan kamu hizmeti olup, seçim, bayram, afet, mesai içi-mesai dışı, gündüz-gece veya benzeri herhangi bir nedenle bu hizmetler durdurulamaz, aksatılamaz veya yavaşlatılamaz. Kayıp kızımızın aranmasına seçim için bir gün ara verildiğine ilişkin haberler gerçeği yansıtmamaktadır." Açıklamada, Aydemir'in başta güvenlik birimleri olmak üzere Ağrı ve il dışından gelen tüm ekiplerce aranmasına devam edildiği belirtilerek, "Arama faaliyeti kaybolan kızımız bulununcaya kadar 7 gün 24 saat hiçbir şekilde ara verilmeden sürdürülecektir." Ifadeleri kullanıldı.

 

ağrı valiliği açıklama son dakika kayıp leyla kayıp leyla aydemir
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama