Ağaç Dibinde Böyle Bulundu! Yanına Gelen Polis Şoke Oldu

Samsun'da bunalımda olduğu iddia edilen kadın denize atlamak istedi. Kendisini fark eden bir vatandaşın müdahalesi ile kurtarılan kadın olay yerine gelen polisleri görünce kaçtı. Güçlükle ikna edilen kadın polis aracına bindirilerek ailesine teslim edildi.

Ağaç Dibinde Böyle Bulundu! Yanına Gelen Polis Şoke Oldu
Ağaç Dibinde Böyle Bulundu! Yanına Gelen Polis Şoke Oldu melek eren

Samsun'un Canik ilçesi Doğu Park amfi tiyatro karşısındaki sahilde yaşanan olayda alınan bilgiye göre bunalıma girdiği iddia edilen 50 yaşındaki  S.Ç., Kayalıklara çıkarak kendini denize atmak istedi. Burada 41 yaşındaki G.K. adlı bir vatandaş kadını fark ederek Kolumdan tutup Denize atlamasını engelledi.

POLİSLERİ GÖRÜNCE KAÇTI

Olay yerine ihbar üzerine polis ekipleri sevk edilirken kadını ağaç dibinde otururken bulan Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kadına yardım etmek istedi. Tokat kadın polisin yardımda kabul etmezken oturduğu yerden kalkıp hızla kaçmaya başladı. Polis kadının peşine düşerek kimliğini öğrenmeye çalıştı ama kadın bir süre daha kaçmayı sürdürdü. Kendisine zarar vereceğini düşündüğüm polis ekipleri giysileri de denizde ıslanmış olan kadını güçlükle ikna ederek polis aracına bindirdi ve polis merkezine götürerek ailesine teslim etti. Kadın ise verdiği ifadede ailevi sorunları olduğunu dinlenmek için kayalıklara çıktığını iddia etti.

 

samsun canik intihar girişimi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama