Afrin'den Bordo Bereliler Geçti! İlçeyi Haraca Bağlayan Çete Böyle Teslim Oldu!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin afrin'de yeni bir operasyon başlattığını dün sizlere bildirmiştik. İlçede yaklaşık 300 kişilik bir grubun haraç aldığına dair istihbarat alan Türk Silahlı Kuvvetleri sabaha karşı operasyon düzenledi. Bordo Bereliler kendilerine destek veren Özgür Suriye Ordusu güçleri ile birlikte sabaha karşı çetelerini çökertti ve bir bir Teslim aldı.

Afrin'den Bordo Bereliler Geçti! İlçeyi Haraca Bağlayan Çete Böyle Teslim Oldu!
Afrin'den Bordo Bereliler Geçti! İlçeyi Haraca Bağlayan Çete Böyle Teslim Oldu! melek eren

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Zeytindalı Harekatı'nda düzenleyerek Teröristlerden temizlediği afrin'de halka zulmeden hırsızlık ve Çetin faaliyetleri yürüten suç örgütüne yönelik bu sabaha karşı operasyon düzenlendi. Bölgede bordo berelilerin desteği ile ÖSO tarafından başlatılan operasyonda suç çeteleri tek tek çökertildi ve teslim alındı.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Bölgedeki güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre Türk Silahlı Kuvvetleri'nin desteğiyle Özgür Suriye Ordusu yerel güçleri Afrin de halktan haraç alan hırsızlık yapan gaz ve çete faaliyetleri gerçekleştiren yaklaşık 300 kişilik Abu Havle ve Ahrar El Şarkiye çetelerine operasyon düzenledi.

TESLİM OLDULAR

Operasyon Türk Özel Kuvvetler birliklerinin desteği ile ÖSO grupları tarafından yönetilirken Şehir içerisinde çete mensupları tarafından kullanılan karargah binası ve çevresinde Sivillerin Kalkan olarak kullanılması yavaşlamaya neden oluyor. Afrin şehir merkezinde iki farklı noktada sıkıştırılan çete, Kıskaca alınırken sivilleri bölgede tahliye etme çalışmaları sürüyor. Ayrıca çete üyelerinin karargah ve saklandıkları tünellerden tek tek teslim oldukları görülüyor.

 

afrin bordo bereliler operasyon suç çetesi son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama