Adnan Oktar'ın Bütün Planları Deşifre Edildi: Neler Düşünmüş Neler

Geçtiğimiz günlerde sabah Operasyonu ile gözaltına alınan Adnan Oktar'ın 3 Kaçış Planı ortaya çıktı. 24 saat tetikte gezdiği belirlenen Adnan Oktar, kendisine Kaçmak için üç ayrı güzergâh, bir tekne ve iki araç ayarladı.

Adnan Oktar'ın Bütün Planları Deşifre Edildi: Neler Düşünmüş Neler
Adnan Oktar'ın Bütün Planları Deşifre Edildi: Neler Düşünmüş Neler melek eren

Geçtiğimiz günlerde sabah Operasyonu ile gözaltına alınan Adnan Oktar'ın 3 Kaçış Planı ortaya çıktı.  24 saat tetikte gezdiği belirlenen Adnan Oktar,  kendisine Kaçmak için üç ayrı güzergâh,  bir tekne ve iki araç ayarladı. 

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar 2 yıl önce kara para aklama iddiasıyla açılan bir soruşturma ile takibi alınmıştı.  Geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basılınca Adnan Oktar Üsküdar'daki villasında yakalanmamak için Sarıyer araya kaçmış burada yakalanmıştı. Polis ekipleri tarafından yapılan İnceleme sonucunda Adnan Oktar'ın kendisine üç ayrı kaçma planı yaptı iki araç ve bir tekme ayarlayarak 24 saat hazır bulundurduğu anlaşıldı. Adnan Oktar'ın geçmişe yönelik çıkarılan kayıtlarından israf FETÖ’nün Kara kutularından Tuncay Opçin ve Mehmet Baransu ile görüşme yaptığı belirlendi. 

ÜSKÜDAR'A GİDERKEN BASKIN OLDUĞUNU DUYDU YOLU DEĞİŞTİRDİ
Adnan Oktar, önceki gün sabah saatlerinde başlayan operasyonu haberi aldığında Üsküdar'daki villasına gidiyordu. İddialara Göre operasyonu duyan Adnan Oktar, hemen yolunu değiştirdi. Bu sırada Adnan Oktar'ın yanında Didem ürer vardı.  Üsküdar'dan Kandilli bölgesinde bulunan ve 'Dragos' kod ismini verdiği villasına gitmek isteyen Adnan Oktar,  sonra karar değiştirerek Beykoz Sahile doğru gitmeye başladı. Fakat bu sırada arkasında kendisini izleyen özel ekipten habersiz olan Adnan Oktar, o bölgeden de ayrılarak Sarıyer istikametine döndü. Oktar'ın ne yapacağı polis tarafından Sarıyer'e kadar izlendi.  Oktar'ın Sarıyer'de de Villası olduğu belirlendikten sonra Didem Ürer ile birlikte gözaltına alındığı öğrenildi.

 

adnan oktar adnan oktar son dakika son dakika plan son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama