Adnan Oktar’ın 15 Temmuz Gecesi “Şimdi Tayyip’i Asarlar” Dediği Ortaya Çıktı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından yürütülen Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Adnan Oktar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Operasyonun ilk gününde Adnan Oktar, kendisine yardım etmesi için Recep Tayyip Erdoğan'a Çağrı da bulunmuştu. Fakat Adnan Oktar'ın 15 Temmuz gecesi "Tayyip'i asarlar şimdi" dediği ortaya çıktı.

 Adnan Oktar’ın 15 Temmuz Gecesi “Şimdi Tayyip’i Asarlar” Dediği Ortaya Çıktı
 Adnan Oktar’ın 15 Temmuz Gecesi “Şimdi Tayyip’i Asarlar” Dediği Ortaya Çıktı melek eren

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından yürütülen Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Adnan Oktar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Operasyonun ilk gününde Adnan Oktar, kendisine yardım etmesi için Recep Tayyip Erdoğan'a Çağrı da bulunmuştu. Fakat Adnan Oktar'ın 15 Temmuz gecesi  "Tayyip'i asarlar şimdi" dediği ortaya çıktı.

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen operasyonda gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

ADNAN OKTAR’IN SORGUSUNDAN DETAYLAR
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Adnan Oktar'ın sorgusundan Yeni detaylarda gelmeye devam ediyor. Bugün Hürriyet gazetesinde bir yazı yazan Abdülkadir Selvi,  Adnan Oktar'ın polis ve yargıdaki sorgusuna ulaştığını söyledi.

KEDİCİKLERE TALİMAT VERMİŞ AMA…
Selvi yazısında Fetö'nün 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili şaşırtan bir detayı da paylaştı.  Selvi verdiği detaylarda şu ifadeleri kullandı, "Bir de 15 Temmuz'da darbeyi önledikleri iddiası. Adnan Oktar grubu 15 Temmuz'dan sonra hızla bu iddiayı devreye soktular. O gece A9 kanalında yaptıkları darbe karşıtı yayınları delil olarak gösterdiler. 16 Temmuz'da ise FETÖ’cüler gibi, kediciklerine, 'Meydanlara çıkın, Türk bayrağı ile fotoğraf çektirip, sosyal medyadan yayınlayın' talimatı veriyor. Adnan Oktar sorgusu sırasında bu iddiayı dile getiriyor. Ama gece harekâtın ilk başlarında, 'Tayyip'i asarlar şimdi' dediği hatırlatılıyor."

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Adnan Oktar operasyon FETÖ 15 temmuz darbe girişimi recep tayyip erdoğan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama