Adnan Oktar'ı Gözaltına Alan Polisi Tehdit Eden Şahıs Tutuklandı

İstanbul polis tarafından Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan Adnan Oktar'ın cezası fotoğrafını sosyal medya hesabından tepki gösteren ve mavi şubede görevli polis memurunun tehdit eden Bahadır K. yakalandı. Polis ekiplerinin Adnan Oktar'ın başına basarak götürmesi ne tepki gösteren şüpheli aynı şekilde emniyetten çıkarıldı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen Bahadır K. tutuklandı.

Adnan Oktar'ı Gözaltına Alan Polisi Tehdit Eden Şahıs Tutuklandı
Adnan Oktar'ı Gözaltına Alan Polisi Tehdit Eden Şahıs Tutuklandı melek eren

İstanbul polis tarafından Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan Adnan Oktar'ın cezası fotoğrafını sosyal medya hesabından tepki gösteren ve mavi şubede görevli polis memurunun tehdit eden Bahadır K.  yakalandı. Polis ekiplerinin Adnan Oktar'ın başına basarak götürmesi ne tepki gösteren şüpheli aynı şekilde emniyetten çıkarıldı.  İşlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen Bahadır K.  tutuklandı.

1 Temmuz tarihinde İstanbul emniyetine bağlı mali suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Adnan Oktar ve 189 adamı gözaltına alınmıştı. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adnan Oktar'ı araca götüren görevli polis memuru, elleriyle başını bastırarak araca bindirilmesi. Birçok suçlu için aynı uygulamayı yapılırken olanlar gazeteciler tarafından fotoğraflanmıştı.  Bahadır Kaya isimli şahıs ise sosyal medya hesabından Adnan Oktar'ın fotoğrafına tepki göstermiş ve polisi tehdit etmişti. 

“BANA DA YAPSANA…”
Bahadır K. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Adnan Oktar'dan “Hocamız” diye bahsederek şu ifadeleri kullanmıştı; “Ben hocamızın tutuklanmasında bir elemana gıcık kaptım. Hocamızın kafasına bastıran ve ağzını kapamaya çalışan mali şubeden bir sivil polis kardeş. Acayip gıcık kaptım ona. Bak Allah nasip edecek kardeş “Ben sıfır (sıfır en az beş yıl demek) yıl kick boks eğitimi gördüm. O hareketi bir de bana serbest dövüş sistemde yapmanı bekliyorum senden. Bakayım kimin kafasını eğiyordsun sen… Bir görelim… Eğer senin kafanı kırmazsam bana bahadır demesinler. A… herif…”.  tehdit üzerine mali polis harekete geçerken Bahadır K. Bebek'te çalıştığı iş yerinde gözaltına alındı. Şüpheli aynı şekilde başından bastırılarak emniyetten çıkarılırken hakkında, “Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olma ve Örgütün Veya Amacının Propagandasını Yapmak”  suçlarından işlem yapıldı. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

istanbul istanbul polisi adnan oktar Bahadır K operasyon polis tehdit son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama