Adnan Oktar Operasyonunda Tutuklananların Hepsi Ayrı Ayrı Yerleştirildi

Adnan Oktar Ve suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda tutuklanan şüpheliler, örgütsel bağ kurmasın diye ayrı cezaevlerine sevk edildi.

Adnan Oktar Operasyonunda Tutuklananların Hepsi Ayrı Ayrı Yerleştirildi
Adnan Oktar Operasyonunda Tutuklananların Hepsi Ayrı Ayrı Yerleştirildi melek eren

Adnan Oktar Ve suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda tutuklanan şüpheliler,  örgütsel bağ kurmasın diye ayrı cezaevlerine sevk edildi.

Adnan Oktar ve grubuna yönelik olarak düzenlenen soruşturma kapsamında tutuklanan şüphelilerin örgütsel bağlarının engellenmesi amacıyla ayrı ayrı cezaevlerine sevk edildikleri belirtildi. Bugüne kadar tutuklanan şüphelisi sayısının 169 olduğu öğrenilirken, Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve örgütlü suçlar bürosu gözaltı ve tutuklama süresince grup üyelerinin birbirleriyle olan iletişimini engellemek için farklı bir yola başvurulması talimatını verdi.

GÖZALTINDA AYRI HÜCRELERDE TUTULDULAR
Örgüt üyeleri göz altında tutulurken sürekli ayrı hücrelerde bulunur oldu. Şüpheliler sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandıktan sonra da yine örgütsel bağlarının engellenmesi amacıyla ayrı ayrı cezaevlerine gönderildi.

ADNAN OKTAR EDİRNE, OKTAR BABUNA TEKİRDAĞ
Operasyon kapsamında tutuklanan şüphelilerden Adnan Oktar Edirne, Oktar Babuna ise Tekirdağ cezaevlerinde tutuluyor. Erkek şüphelilerden 60 birinin Metris cezaevinde olduğu öğrenilirken kadın şüphelilerden 10’unun Gebze, 15’inin Bakırköy ve 20'sinin ise Bandırma Kapalı Cezaevi'nde tutulduğu kaydedildi. Operasyon kapsamında hala sorgusu devam eden şüphelilerin tutuklanması durumunda da beşerli ve 10'arlı gruplar halinde farklı cezaevlerine dağıtılacakları ve bu konuya çok önem verildiği belirtildi.

169 KİŞİ TUTUKLANDI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında şu ana kadar tutuklu sayısı 169 oldu.

 

Adnan oktar soruşturma adnan oktar cezaevi son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama