Adıyaman’da Kömür Sobası Patladı! 5’i Çocuk 7 Kişi Yaralandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Suriye uyruklu oldukları öğrenilen ailenin yaşadığı evde kolay tutuşması için mazot dökülen kömür sobası patladı. Korkunç olay da 5'i çocuk 7 kişi yaralandı.

Adıyaman’da Kömür Sobası Patladı! 5’i Çocuk 7 Kişi Yaralandı
Adıyaman’da Kömür Sobası Patladı! 5’i Çocuk 7 Kişi Yaralandı melek eren

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesinde yaşanan olayda iddiaya göre Suriye uyruklu ise Ailesi dün akşam saatlerinde üşümemek için kömür sobasını yakmak istedi. baba Ğessen İsa, Sobanın daha kolay tutuşması için kömürlerin üzerine mazot döktü. Sobanın ateşe verildiği sırada büyük bir Patlama meydana geldi.

5’İ ÇOCUK 7 KİŞİ YARALANDI

Korkunç olayda Ğessen İsa ile eşi Secde, çocukları Semanur, Leyla,  Mahmud, Melek ve Abdullah İsa yaralandı. Evde patlamanın ardından yangın çıkarken ihbar üzerine eve çok sayıda sağlık İtfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaralıları çıkararak yangına müdahalede bulundu. Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların vücutlarında ciddi yanıklara olduğu belirtilirken hayati tehlikesi bulunan Semanur isa Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yangın itfaiye tarafından kısa süre içerisinde söndürülürken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

adıyaman kahta kömür sobası son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama