Adana'daki Çekiçli Koca Dehşetinin Detayları Ortaya Çıktı

Adana'da dün sabah saatlerinde boşanmak isteyen eşini çekiçle bıçakla öldürdükten sonra komşularına haber veren zanlının anlattıkları kan dondurdu.

Adana'daki Çekiçli Koca Dehşetinin Detayları Ortaya Çıktı
Adana'daki Çekiçli Koca Dehşetinin Detayları Ortaya Çıktı melek eren

Adana'nın Merkez Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi 3914 Sokak ta dün sabah saatlerinde yaşanan olayda iki çocuk babası 45 yaşındaki Harun Ç. 08.30 sularında komşularının yanına giderek 20 yıldır evli olduğu 38 yaşındaki Sevda Ç.yi Öldürdüğünü söyledi. Bu itirafı üzerine komşular hemen polis ekiplerini arayarak ihbar etti. Polis olay yerine gelerek cani kocayı gözaltına aldığı evi kontrol etti.

Eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan İnceleme sonucunda Cani kocanın eşini çekiçle kafasına ve yüzüne vurduktan sonra bıçakladı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı karakola götürülerek sorguya alındı. Yapılan sorgulamada zanlının işsiz kaldığı için eşini kendinden boşanmak istediğini dün sabah da kalkınca Bu nedenle kavga çıktığını önce eşinin kafasına çekiçle kurduğunu ve daha sonra da bıçaklayarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Emniyette sorgusunun ardından zanlının sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldüğü belirtildi. Zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tırnak örnekleri alınması için adli tıp Kurumu'na götürüldü.

 

adana cani koca son dakika adana haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama