Adana'da Vahşi Cinayet, Diri Diri Gömdüler

Adana'da Vahşi Cinayet, Diri Diri Gömdüler

Adana'da Vahşi Cinayet, Diri Diri Gömdüler
Adana'da Vahşi Cinayet, Diri Diri Gömdüler
Adana’da kanlı koltukları yüzünden vatandaşların dikkatini çeken, polisin yaptığı incelemede de altından vahşi bir cinayet çıkan araçta yaşananlar kan dondurdu. Polisin olayla ilgili olarak yakaladığı kişi ağabeyi ile birlikte ortaklarına işkence yaptıklarını, bayıldıktan sonra da diri diri toprağa gömdüklerini söyledi. Gözaltına alınan şahıs, cinayeti ortakları kendilerini dolandırdığı için işlediklerini söyledi.

Adana’da Halil Süslü ve kardeşi Mehmet Sait Süslü adlı iki kardeş, kendilerini dolandırdığını iddia ettikleri Gökhan Nas’ı işkence yapıp bayılttıktan sonra diri diri gömdü. Korkunç cinayette gözaltına alınan Mehmet Sait Süslü her şeyi itiraf ederken cesedin yerini de söyledi. Polis ekipleri olay yerine giderek cesedi gömüldüğü yerden çıkardı.

VATANDAŞLAR KOLTUKLARDA KAN GÖRÜNCE İHBAR ETTİ

Vatandaşlar bir sokakta park halinde bulunan aracın koltuklarında kan lekesini görünce durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek araç plakasından sahibine ulaştı. Aracın sahibi kendisinin aracı kullanmadığını, Gökhan Nas isimli arkadaşına verdiğini söyleyince polis o isme yöneldi. Gökhan Nas’ın adresine giden ekipler, dün akşam saatlerinde Halil Süslü ile kardeşi Mehmet Sait Süslü ile birlikte çıktığını bir daha da eve dönmediğini öğrendi.

ÖLDÜ DİYE DİRİ DİRİ GÖMMÜŞLER

Polis daha sonra bu iki isme yöneldi. Mehmet Sait Süslü’ye ulaşan polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Mehmet Süslü ifadesinde ağabeyi ile birlikte Gökhan Nas’ı araçta döverek işkence yaptıklarını daha sonra da diri diri gömdüklerini anlattı. Cesedi gömdükleri yeri de söyleyen Süslü’nün ifadesi üzerine polis  olay yerine giderek cesedi gömüldüğü yerden çıkardı. Cinayette adı geçen diğer kardeşin yakalanması için polisin çalışması devam ediyor.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama