Adana'da Korkunç Olay! Taşlı Sopalı Silahlı Kavgada 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı

Adana'da bir kişinin hayatını kaybettiği 4 kişinin yaralandığı 2 bin 500 Liralık komisyon nedeniyle çıkan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri kan dondurdu. Ortaya çıkan görüntüler de tarafların birbirlerine önce sopalarla daha sonra parke taşlarıyla saldırdığı son olarak silahların çekildiği görülüyor.

Adana'da Korkunç Olay! Taşlı Sopalı Silahlı Kavgada 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı
Adana'da Korkunç Olay! Taşlı Sopalı Silahlı Kavgada 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı melek eren

Adana'da 5 Kasım pazartesi günü Seyhan ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde bulunan yeni Metal Sanayi Sitesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre emlakçı Ulaş C. (34), Muhittin B.’ye (37) kiraladığı bir işyerinden Komisyonu olan 2 bin 500 lira parayı alamadı. Emlakçı bunun üzerine kiracıyı arayarak telefonla parasını istedi. Telefonda çıkan sözlü Tartışmanın ardından emlakçı beraberinde Emrah Nuri O. (31), Murat B. (44), Ramazan B. (35) ile birlikte Muhittin B.’nin iş yerine gitti.

Ulaş Ç. ve beraberindekiler otomobilden inerek Burada bulunan Özcan E. (20), Burhan E. (27) ve Mehmet Akif Yıldız’a (26)  saldırdı. Taraflar arasında önce sopa ve parke taşları ile başlayan tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan çatışma sonucunda Mehmet Akif Yıldız başından vurularak hayatını kaybederken olayda 4 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Bölgede inceleme yapan polis ekipleri 30'a yakın boş kovan topladı. Ayrıca çevrede bulunan iş yerlerine de çok sayıda mermi isabet ettiği belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan sonra yaptıkları çalışmada kavga eden iki gruptan 8 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheler emniyette yapılan işlemlerin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilirken Özcan E., Ramazan B., Ulaş Can B. ve Emrah Nuri O. tutuklandı diğer Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜLER HERKESİ ŞOK ETTİ

Diğer yandan bir kişinin hayatını kaybettiği 4 kişinin ise yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde otomobil işyerinin önüne kadar geliyor ve otomobilden inen şahıslar iş yerinden çıkan şahıslara saldırıyor. Sopalarla başlayan kavga sırasında bir kişi belinden tabanca çıkararak diğer şahısların üzerine gidiyor. Daha sonra elinde sopa olan bir kişi tabancalı şahsı vuruyor ve elindeki Tabancayı alıp otomobilin altına atıyor. Burada diğer şahıslarda yere yatırdıkları şahısları sopalarla dövüyor ve bir süre sonra kavgaya parke taşları da dahil oluyor. Tabancayı kaptıran şahıs ise otomobile binerek olay yerinden uzaklaşmak istiyor fakat bu sırada arkadaşı onu durdurmaya çalışıyor. Otomobille olay yerinden ayrılınca açığa çıkan Tabancayı başka bir kişi olarak bir kişiyi ayağından vuruyor. Daha sonra elimde tabanca bulunan şahıs İş yerine doğru giderek kapıda bulunan Mehmet Akif Yıldızı kafasından vuruyor.

 

adana silahlı kavga çatışma son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama