Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı boşanması Meclis'e Taşındı

TBMM'de bir konuşma yapan MHP Kahramanmaraş milletvekili sefer Aycan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanması ile ilgili olarak, "Medyatik kişilerin boşanmalarının, günlük diziler gibi gösterildiğini, tazminatların, detayların "ballandıra ballandıra sunuluyor. Kötü örnek oluyor. Bununla ilgili RTÜK'e gerekli uyarıyı yaptık. Buna izin verilmemeli." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı boşanması Meclis'e Taşındı
Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı boşanması Meclis'e Taşındı melek eren

Son günlerde magazin basınının gündeminden düşmeyen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanması bu defa da TBMM gündemindeydi. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın boşanmasının ardından hem sosyal medyada hem de magazin basınından Şeyma Subaşı'nın alacağı nafaka konuşulur hale gelmişti. MHP Kahramanmaraş milletvekili sefer Aycan bu konuyu meclise taşıyarak medyatik kişilerin boşanmalarının günlük diziler gibi gösterilmesinden rahatsız olduğunu dile getirdi.

BU KONUDA RTÜK’E GEREKEN UYARIYI YAPTIK

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmasının bir örnek olduğunu söyleyen MHP milletvekili sefer Aycan, "Medyatik kişilerin boşanmalarının, günlük diziler gibi gösterildiğini, tazminatların, detayların "ballandıra ballandıra sunuluyor. Kötü örnek oluyor. Bununla ilgili RTÜK'e gerekli uyarıyı yaptık. Buna izin verilmemeli." ifadelerini kullandı.

 

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanması TBMM MHP Kahramanmaraş milletvekili sefer Aycan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama