Acılı Baba Konuştu: Ciğerim Yanıyor

Adana'da bir parkta fotoğraf çektirdiği için çıkan kavga sonucunda bıçaklanarak öldürülen gencin babası Muhammed Birkaç, "Olayda bir kişi tutuklandı ancak asıl kavgayı çıkartan dışarıda geziyor. Adalete güveniyorum ama bu şahsın gezmesi zoruma gidiyor" dedi.

Acılı Baba Konuştu: Ciğerim Yanıyor
Acılı Baba Konuştu: Ciğerim Yanıyor melek eren

Adana'nın Çukurova ilçesi Beyaz Evler Mahallesi'ndeki Yalçın Parkı 17 Kasım günü yaşanan olayda 17 yaşındaki Muhammet Furkan Birkaç ve arkadaşı 20 yaşındaki İlyas Can Gezmek için parka gitti. Iddiaya göre gençler farklı fotoğraf çektirdikleri sırada yanlarına gelen 16 yaşındaki  M.S. ve A.T., “Burası bizim mekanımız. Bizim semtimiz, burada fotoğraf çekemezsiniz” Dedi.  gençlerin arasında çıkan tartışma sonucu M.S., Birkaç’ı sırtından İlyas Can’ı karnından bıçakladı. 17 yaşındaki Muhammet Furkan 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Gencin cenazesi yakınlarının gözyaşları arasında Kabasakal mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanırken polis izlediği 100 güvenlik kamerasında zanlıların kimliğini belirledi. Yakalanan şüphelilerden M.S. tutuklanırken, A.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. 

Adana'da dekorasyon işi ile uğraşan 3 çocuk babası Muhammed Birkaç, Acı olayın ardından ilk kez konuştu. Oğlunun kendisi ile birlikte çalıştığını ve açık öğretimden okula devam ettiğini belirten baba, “Sürekli beraberdik. Benle beraber çalışır hafta sonları okuluna giderdi. Olay günü izinli olduğu halde işe geldi” dedi. 

“ŞAKALAŞTIK, GİT GEZ DEDİM”

Oğlunun bugün okulda olduğunu ve okul bittikten sonra yanına gelerek, “Baba işler yoğun, istersen çalışayım” Dediğini söyleyen Muhammed birkaç, “Şakalaştık sonra ona ‘sen git gez’ dedim. Öğlenden sonra polis aradı. Hemen hastaneye gittik. Oğlum 2 gün sonra hayatını kaybetti. Çok kötü durumdayım. Bu tarif edilecek bir acı değil. Ciğerim yanıyor. Kavgacı dövüşçü birisi değildi. Ama yiğitti. ‘Fotoğraf çekilemezsiniz’ diyen 2 kişiyle tartışmış. Oğlum dik durunca onlar korkmuş. Tekrar geri geldiklerinde oğlum kavga etmek için montunu çıkarmak istemiş o sırada M.S. oğlumu önce kalbinin altından daha sonra sırtından bıçaklayarak kaçmış”  ifadelerini kullandı.

 

adana parkta bıçaklanan genç son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama