ABD'nin Yaptırım Kararına Türkiye'den İlk Tepki: Karşılığı Olacak

Son dakika haberi… ABD’nin İçişleri ve Adalet Bakanı'na yönelik yaptırım kararına Dışişleri Bakanlığı’ndan ilk tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Yaptırım kararını şiddetle protesto ediyoruz. Saldırgan tutumun karşılığı gecikmeksizin aynıyla verilecektir." denildi.

ABD'nin Yaptırım Kararına Türkiye'den İlk Tepki: Karşılığı Olacak
ABD'nin Yaptırım Kararına Türkiye'den İlk Tepki: Karşılığı Olacak melek eren

Son dakika haberi… ABD’nin İçişleri ve Adalet Bakanı'na yönelik yaptırım kararına Dışişleri Bakanlığı’ndan ilk tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Yaptırım kararını şiddetle protesto ediyoruz. Saldırgan tutumun karşılığı gecikmeksizin aynıyla verilecektir."  denildi.

Türkiye ve ABD arasında Geçtiğimiz günlerde başlayan Rahip Brunson krizi nedeni ile beyaz saray'dan yapılan açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e yaptırım uygulanacağı yönünde karar alındığı belirtildi.  Dışişleri Bakanlığı'ndan Çok geçmeden karara ilişkin tepki geldi.

"ABD'NİN KARARINI ŞİDDETLE PROTESTO EDİYORUZ"
ABD'nin yaptırım kararına ilişkin Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "ABD Hazine Bakanlığının ülkemizle ilgili olarak açıkladığı yaptırım kararını şiddetle protesto ediyoruz." denildi.

"ABD'NİN YAPTIRIM UYGULAMAYA KALKIŞMASI KARŞILIKSIZ KALMAYACAK"
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD'nin iki Bakanımıza yaptırım uygulamaya kalkışması karşılıksız kalmayacaktır. ABD Yönetimi hukuk dışı taleplerini bu yöntemle elde edemeyeceğini idrak etmediği sürece sorunlarımızı çözemeyiz." ifadelerini kullandı.

son dakika haberi ABD yaptırım kararı dışişleri bakanlığı açıklama son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama