ABD'den Gelip Eski Eşinin Kocasını Öldürdü, Teslim Oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 30 yaşındaki Halil İbrahim K. Konya'ya gelerek kendi çocuğu hakkında uygunsuz sözler söylediğini iddia ettiği eski eşinin kocası 30 yaşındaki Hüseyin Alşahin'i tabancayla vurarak öldürdü.

ABD'den Gelip Eski Eşinin Kocasını Öldürdü, Teslim Oldu
ABD'den Gelip Eski Eşinin Kocasını Öldürdü, Teslim Oldu melek eren

Konya'nın Selçuklu ilçesi horozluhan Mahallesi Hastürk sokakta bugün saat 16.00 sularında meydana gelen olayda, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Halil İbrahim K. Iddiaya göre boşandığı eşinin yeni kocası ile telefonda tartıştı. Yaşanan bu Tartışmanın ardından uçak bileti alan Halil İbrahim K., İki gün önce Türkiye'ye giriş yaptı. Bugün yanına ruhsatsız bir tabanca olarak Alşahin'in otomotiv ve aydınlatma malzemeleri sattığı iş yerine giden Halil İbrahim K.,  burada yaşanan tartışma sırasında Hüseyin Alşahin'e  üzerinde bulunan tabanca ile ateş açtı. Alşahin Kendisini korumak için iş yerinin içerisine doğru Kaçarken Halil İbrahim K. peşinden giderek burada art arda ateş etti. Vücuduna 6 mermi isabet eden Alşahin Kanlar içerisinde kalırken olay yerine ihbar Üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şahıs yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KENDİSİ TESLİM OLDU

Cinayetin ardından kaçan zanlı ise daha sonra Cumhuriyet Polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyette ilk ifadesi alınan zanlı eski eşinin kocasını kendi çocuğu ile ilgili uygunsuz sözleri nedeniyle öldürdüğünü söyledi.

 

konya selçuklu cinayet son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama