AA Son Dakika Olarak Duyurdu! Kaşıkçı Cinayetinde Flaş Gelişme

Anadolu Ajansı son dakika haberi olarak gazeteci Cemal kaşıkçının infazı için gelen 15 kişilik Suriye ekibin yurda ve başkonsolosluk ile konuda giriş çıkışına dair fotoğrafları geçti.

AA Son Dakika Olarak Duyurdu! Kaşıkçı Cinayetinde Flaş Gelişme
AA Son Dakika Olarak Duyurdu! Kaşıkçı Cinayetinde Flaş Gelişme melek eren

Planlı bir cinayetle Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı ortadan kaldırmak için Suudi Arabistan'dan gelen 15 kişilik infaz kimliği farklı zamanlarda yurda girişleri Suudi Arabistan'ın İstanbul başkonsolosu ile konuşa giriş ve çıkışları ile Havalimanı'ndan ayrılıklarına ilişkin AA tarafından yeni fotoğrafları yayınlandı. Gazeteci Cemal kaşıkçının öldürülmesine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Yürütülen geniş kapsamlı soruşturma da devam ediyor. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele şube müdürlüğü ile Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı ekipleri planlı olan bu cinayetin aydınlatılması için başta başkonsolosluk çevresi olmak üzere kentin birçok noktasındaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına aldı. Güvenlik kamerası incelemesi kapsamında Atatürk Havalimanı Sultanahmet Levent başta olmak üzere 80 noktada bulunan 147 kameradan alınan 3500 saatlik görüntü özel ekip tarafından incelendi. Yapılan İnceleme sonucunda kaşıkçının vahşice öldürülmesi için geldiği belirlenen 15 kişilik Suriye ekibin olay öncesi ve sonrasındaki hareketleri adım adım belirlendi.

anadolu ajansı son dakika son dakika haberi cemal kaşıkçı cinayeti son dakika haber cinayet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama