5'inci Kattan Kanepeye Düşen Kadın Yaşama Tutundu

Çorum'da eşi ile aralarında yaşanan tartışma sırasında 6 katlı apartmanın 5 katındaki evinin penceresinden atlayan 36 yaşındaki kadın tedavi gördüğü hastanede taburcu oldu. 36 yaşındaki Semra B., "Eşimin elimden tuttuğunu ve beni yukarı çekmeye çalıştığını hatırlıyorum. Sonra hızla yere düştüm. Kanepe hayatımı kurtardı" ifadelerini kullandı.

5'inci Kattan Kanepeye Düşen Kadın Yaşama Tutundu
5'inci Kattan Kanepeye Düşen Kadın Yaşama Tutundu melek eren

Çorum Ulukavak Mahallesi'nde 6 katlı bir apartmanda 30 Ekim gecesi yaşanan olayda Semra B., eşi Uğurcan B. (32) ile Bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kadın tartışma sırasında oturduğu evin yatak odası penceresini açarak atlamak istedi. Eşi durdurmaya çalışsa da kadın 5. kattan kendisini boşluğa bıraktı. Bina önündeki bahçede bulunan kanepenin üzerine düşen kadını komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri hastaneye kaldırdı. Hitit Üniversitesi Erol olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen kadın burada ameliyat edildi. Daha sonra Ankara'daki bir hastaneye sevk edilen kadının sağ kolu ve her iki ayağı kırıldı. 16 gün sonra tedavi oldu hastaneden taburcu olan kadın yeniden Çorum'a geldi.

OLAY ANINI ANLATTI

İki çocuk annesi kadın olay anını anlatırken,  "O gün eşimle tartıştık, bir anda cama yöneldim. Eşimin benim elimden ve elbisemden tutup, yukarı çekmeye çalıştığını hatırlıyorum. Aşağıda da insanlar vardı. Onları görüyordum, bir anda hızla aşağıya düştüm. Sonrasını hatırlamıyorum. Ben aşağıdaki kanepenin üstüne düşmüşüm, yarım metre sağa düşsem direkt beton zemine düşecektim. Bu günüme şükür. Kanepe hayatımı kurtardı"  ifadelerini kullandı.

çorum kadın 5. kat
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama