5 Milyon Liralık Vurgundan Sonra Skandal Sözler: “Aklım Hala Yapamadıklarımda”

İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında 18 farklı ilçede 61 ev ve iş yerine girerek 5 milyon lira değerinde 11 otomobil ve çok sayıda malzeme çalan hırsızlık Çetesi polis ekipleri tarafından çökertildi. Polisin düzenlediği operasyonda biri çocuk olmak üzere 16 çete üyesi gözaltına alındı. Ayrıca operasyon sonucunda çalınan araçlar ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

5 Milyon Liralık Vurgundan Sonra Skandal Sözler: “Aklım Hala Yapamadıklarımda”
5 Milyon Liralık Vurgundan Sonra Skandal Sözler: “Aklım Hala Yapamadıklarımda” melek eren

İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan 18 ilçede 61 ev e İşyerinden hırsızlık olaylarının yaşanması ve şikayetlerin gelmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri çalışma kapsamında yaklaşık 3 ay içerisinde hırsızlık için girilen evlerden cep telefonları dizüstü bilgisayarlar elektrikli scooter lar ve kontak anahtarını alarak 11 otomobilin çalındığını tespit etti. Olayların yaşandığı yerlerde güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri aylarca fiziki ve teknik takip yaptı.

5 MİLYON LİRALIK VURGUN YAPMIŞLAR

Polis Ekipleri takipleri sonucunda Çetenin grupları Ardında sabaha karşı önceden belirledikleri ev ve işyerlerine girdikleri ve Yaklaşık 5 milyon lira değerinde Vurgun yaptıklarını tespit etti. Takip ve tespitlerin tamamlanmasından sonra operasyon için düğmeye basan polis hazırlıklarını tamamlayarak geçtiğimiz 21 Aralık tarihinde biri Mardin'de olmak üzere özel harekat polisinin de desteği ile 18 farklı adrese operasyon düzenledi. Operasyonda biri kadın biri çocuk olmak üzere 16 şüpheli yakalanırken gözaltına alınan Şükrü Y.’nin çete liderliğini yaptığı şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

“AKLIM HALA YAPAMADIKLARIMDA”

Emniyette sorguları tamamlanan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk esnasında çetenin kadını üyesi Cansum Ş., polise bağırarak basın mensuplarının görüntü almaması için “Bırakın beni” diyerek direndi. Burada başka bir çete üyesi ise, “Pişman değilim, aklım hala yapamadıklarımda” dedi.

istanbul vurgun operasyon son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama