40 PKK'lı ile Uyandığımda İlk Pişmanlığımı Yaşadım

40 PKK'lı ile Uyandığımda İlk Pişmanlığımı Yaşadım

40 PKK'lı ile Uyandığımda İlk Pişmanlığımı Yaşadım
40 PKK'lı ile Uyandığımda İlk Pişmanlığımı Yaşadım
Güvenlik güçlerinin Diyarbakır-Mardin karayolunda yaptıkları yol kontrolü sırasında durdurdukları bir minibüsün gizli bölmesinde 2 PKK’lı kadın terörist yakalanmıştı. O kadın teröristlerden biri olan Gamze A.'nın ifadesinde söylediği şok sözler de ortaya çıktı. Gamze A’nın PKK’ya katılmak konusunda "İlk pişmanlığı 40 kadın PKK'lıyla uyandığımda yaşadım" dediği öğrenildi.

Diyarbakır-Mardin karayolunda yol kontrolü uygulaması yapan güvenlik güçleri bir minibüsü durdurdu. Durdurulan minibüste yapılan aramada, minibüsün gizli bölmesinde saklanan 2 kadın terörist yakalandı. Olayla ilgili olarak 2 kadın teröristin de aralarında bulunduğu 7 sanık hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

SAVCILIK İDDİANAMESİ KABUK EDİLDİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili olarak hazırlanan iddianamede 2'si tutuklu 7 şüpheli hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi. 8. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen iddianame, mahkeme tarafından da kabul edildi.

KADIN TERÖRİSTTEN ŞOK EDEN İFADE

Olay sırasında yakalanan kadın teröristlerden biri olan Gamze A’nın verdiği ifadenin detayları da ortaya çıktı. Gamze A ifadesinde kandırılarak terör örgütüne katılmaya götürüldüğünü, ilk defa 40 PKK’lı kadın ile bir arada uyandığında pişman olduğunu söyledi. Ayrıca kadın terörist, "Yeni katılan örgüt üyelerine silah eğitimi veriliyordu. Ben silahtan korktuğum ve gönülsüz olduğum için onları hiç dinlemiyordum. Eğitim amaçlı bile hiçbir zaman ateş etmedim. Ancak ben bir kez 'Viyan' kod adlı örgüt üyesinin silahını alarak kaçmak istedim. Silahı aldığımda bir anda ateş aldı. Korkarak silahı yere attım. Viyan'dan bir sürü azar işittim. 'Bizi mi vuracaktın?' diye sordu. Ben de ona, karıncayı bile öldüremeyeceğimi söyledim. Ortamlarda bazı örgüt üyeleri askere bomba atıp, silahla öldürdüklerini anlatıyorlardı. Ben de onlara, 'Bunu yaparak elinize ne geçti? Bir günah işlemişsiniz bari bu şekilde anlatmayın.' dedim. Onlar da 'Sistemin ajanı mısın?' diyerek beni yanlarından kovuyordu." dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama