3 Yaşındaki Oğlunu Öldüren Kadın Sonrada Bileklerini Keserek İntihar Etti

Zonguldak’ta resmen bir anne dehşeti yaşandı. Zonguldak’ın Bakacakkadı Beldesi’nde garsonluk yapan 25 yaşındaki Gülveren A., 3 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra kendi bileklerini kesip intihara kalkıştı. İşte detaylar…

3 Yaşındaki Oğlunu Öldüren Kadın Sonrada Bileklerini Keserek İntihar Etti
3 Yaşındaki Oğlunu Öldüren Kadın Sonrada Bileklerini Keserek İntihar Etti Hasan Vural Topbaş

Zonguldak’ta resmen bir anne dehşeti yaşandı. Zonguldak’ın Bakacakkadı Beldesi’nde garsonluk yapan 25 yaşındaki Gülveren A., 3 yaşındaki oğlunu  boğarak öldürdükten sonra kendi bileklerini kesip intihara kalkıştı. İşte detaylar…

Zonguldak’ta adeta bir anne dehşeti yaşandı. Olay ise sabah saatlerinde yaşandı. Anne ve babası ile birlikte yaşayan Olcay A., sabah bakkala ekmek almaya gittiği sırada eşi Gülveren A. ise kayınvalidesi ve kayıpederi ile evdeydi. 25 yaşında olan ve Zonguldak’ın Bakacakkadı Beldesi’nde bir restoranda garson olarak çalışan Gülveren A., bir ara 3 yaşındaki oğlunun bulunduğu odaya girdi. İçeriden ise Emre Can A.’nın ağlama sesleri duyan evdekiler kapıya yüklendi ama kilitliydi. Gülveren A. ise kapıyı açmayınca hemen Olcay A.’yı arayarak haber verdiler. Olcay A. ise kapıdan giremeyince odaya camdan girdi. İçeriye girdiğinde ise çok kötü bir manzara ile karşılaştı. 

Olcay A. içeriye girdiği anda karısını bileklerini kesmiş bir şekilde ve çocuğunu da hareketsiz bir şekilde gördü. Gördüğü manzara karşısında şok olan Olcay A. ailesiyle beraber hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri 3 yaşındaki Emre Can’ın boğularak öldürüldüğünü tespit ederken, Gülveren A. ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. 

ŞARJ KABLOSUYLA BOĞMUŞ

Sağlık ekiplerinin yanı sıra olay yerine gelen Jandarma ekipleri ise yaptıkları incelemelerde küçük çocuğun cep telefonuna ait bir şarj kablosu ise boğulduğu tespit edildi. Küçük çocuğun ölümünün araştırılması içinse otopsi yapılacak. 

Öte yandan yapılan incelemelerde Gülveren A.’nın eşinden şiddet gördüğü için 5 Temmuz’da Jandarma’ya başvuru yaptığı ve Olcay A.’ya da uzaklaştırma verildiği öğrenildi. Ancak Olcay A.’nın eşiyle barışınca eve geri döndüğü de öğrenildi. 

 

Zonguldak Bakacakkadı Beldesi intihar şarj aleti Zonguldak haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama