21 Yıl Boyunca 3 Çocuğu Var Zannetti, Acı Gerçek Ortaya Çıktı

İstanbul'da pastacı Necdet Ç., Boşandığı eşinin müşterek üç çocuğu için 'Neden onları istiyorsun, senden değiller ki' sözü üzerine DNA testi yaptırarak hayatının şokunu yaşadı. 21 yıldır evlat diye bir de çocukların kendisinden olmadığını öğrenen adam, 'Allah'ından bulsun' dediği kadın hakkında manevi tazminat davası açtı.

21 Yıl Boyunca 3 Çocuğu Var Zannetti, Acı Gerçek Ortaya Çıktı
21 Yıl Boyunca 3 Çocuğu Var Zannetti, Acı Gerçek Ortaya Çıktı melek eren

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesine başvurarak üç çocuğunun kendisinden olmadığı gerekçesiyle dava açan Necdet Ç.'nin iddiasına göre 21 yıl süren evliliklerinde yaşları 10, 11 ve 20 arasında değişen ikisi erkek biri kız üç çocukları oldu.  21 yıllık evlilikleri hep sorunlu geçen çiftten  İ.Y., hiçbir sebep yokken evden ayrıldı. Eşi uzun süre Dönmeyince Necdet Ç. 2 yıl önce boşanma davası açarak yaşları küçük olan iki çocuğunun velayetini de istedi. Dava devam ettiği sırada gidip çocukları görmek isteyen  Necdet Ç., İ.Y.'den 'Neden çocukların velayetini istedin? Onlar senden değil ki!"  cevabını aldı. Başka eşinin çocukları velayetini alacağı için böyle bir açıklama yaptığını düşünen adam bu sırada boşanma davasının sonuçlanması ve ilk çocuğun anneye verilmesi üzerine DNA testi yaptırmaya karar verdi. 

510 BİN LİRA TAZMİNAT İSTEDİ

Her geçen gün şüpheleri Artan  Necdet Ç., DNA testi yaptırarak üç çocuğunun kendisinden Olmadığını öğrendi. Talihsiz adam bu defa soybağının reddi davası açarken çocuklarının kendinden olup olmadığının anlaşılması için İstanbul'a Aile Mahkemesi de bir kez daha DNA testi yapılmasını istedi. Adli tıp Kurumu'ndan gelen sonuca göre 3 çocukta Necdet Ç.'den değildi. Yıllardır çocuğu olarak bildiği ve sevdiği evlatlarının kendisinden olmadığını öğrenen ve büyük bir yıkım yaşayan Baba şok geçirdi. Babanın avukatı Nahide Siller, 10 bini maddi 500000 manevi olmak üzere tazminat davası açtı.

'ELİN ÇOCUĞUNU NE YAPAYIM?'

21 yıllık evlilikleri boyunca senin hiç açık vermediğini belirten Necdet Ç. "Boşanma süreci devam ederken S.B. ile evlendi. Birlikte yaşıyorlar. Çocukları vermedi. Onunla işim yok, çocuklarımı istiyordum. Çocukların biyolojik babalarının kim olduğunu bilmiyorum. Evimin tapusu da onun üzerineydi, tapumu geri versin. Elin çocuğunu ne yapayım ben? O kadın Allah'ından bulsun"  ifadelerini kullandı.

 

istanbul pastası son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama