15 Tatil Ne Zaman Başlayacak? Takdir - Teşekkür Hesaplama Nasıl Yapılır?

Eğitim öğretim yılı devam ederken milyonlarca öğrenci ve veli 15 tatil ne zaman sorusunun yanıtını merak ediyor. 2019 yılında sömestr tatili ne zaman başlayacak sorusu internet üzerinde en çok araştırılanların başında geliyor. Eğer tatil planları yapıyorsanız Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15 tatil tarihi açıklandı.

15 Tatil Ne Zaman Başlayacak? Takdir - Teşekkür Hesaplama Nasıl Yapılır?
15 Tatil Ne Zaman Başlayacak? Takdir - Teşekkür Hesaplama Nasıl Yapılır? melek eren

Milyonlarca öğrenci MEB tarafından 15 tatil ne zaman sorusunun yanıtını bekliyordu. Aynı zamanda öğrenciler takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır sorusunun yanıtını da internet üzerinden arıyor. O halde Gelin 15 tatili ne zaman ve takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır sorularının yanıtlarını verelim.

15 TATİL NE ZAMAN?

Türkiye'de eğitim ve öğretim hayatına devam eden milyonlarca öğrencinin Merak ettiği soruya Milli Eğitim Bakanlığı yanıt verdi. MEB tarafından yapılan Açıklama ile okulların yarıyıl tatiline ne zaman gireceğiz belli oldu. 2019 sömestr tatili 21 Ocak 2019 tarihinde başlayacak ve 1 Şubat 2019 tarihinde sona erecek. İkinci eğitim öğretim dönemi 4 Şubat 2019 tarihinde başlayacak ve 14 Haziran 2019 cuma gününe kadar sürecek.

TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Öğrencilerin Merak ettiği diğer bir konu ise takdir ve teşekkür hesaplama nasıl yapılır. Milli Eğitim Bakanlığı ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde yer alan bilgilere göre dönen puanları bunların ağırlık ortalaması 70 den aşağı olmayan ve davranış puanı 100 olan öğrencilerden;
“a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi,
 b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi,
c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesiyle ödüllendirir.” 
Öğrenciler üstün başarı belgesi almaya hak kazanmaları durumunda okulun iftihar listesinde de kendilerine yer buluyor.

 

15 tatil ne zaman 15 tatil sömestr tatili yarıyıl tatili takdir teşekkür hesaplama takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama