12 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Sapığı Döven Adama Hapis Cezası

Konya'da sosyal medya üzerinden tanışarak evine davet ettiği 12 yaşındaki F.E.'yi taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanan Ali Sağdıç 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Olayla ilgili olarak Sağdıç'ı gözaltına alınmadan önce dövdüğü iddia edilen Murat Doğar ise açılan Kamu davasında bir buçuk yıl hapis cezasına mahkum edildi.

12 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Sapığı Döven Adama Hapis Cezası
12 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Sapığı Döven Adama Hapis Cezası melek eren

Konya'nın Meram ilçesi Saadet Mahallesi'nde yaşayan geçimini günlük işler yaparak sağlayan Ali Sağdıç ilköğretim öğrencisi 12 yaşındaki F.E.'ye sosyal medya hesapları üzerinden arkadaşlık isteği gönderdi. Eşinden boşandığı öğrenilen Ali Sağdıç küçük kızın bu istekleri kabul etmemesine rağmen ısrarla istek yollamaya devam etti. Bir süre sonra arkadaşlık isteğini kabul eden 12 yaşındaki kıza Sağdıç, "Evime gelip misafirim ol. Birlikte güzel vakit geçirelim"  dedi. 12 yaşındaki kız çocuğu isteği kabul ederek eve gitti. Ali Sağdıç Evde küçük kıza cinsel istismarda bulundu ve çocuk bunun üzerine evden kaçtı.

DÖVÜP POLİSE TESLİM ETTİLER

Bu olaydan 1 yıl sonra Ali Sağdıç sosyal medya üzerinden yeniden 12 yaşındaki kız çocuğuna mesaj atarak "Seni özledim. Seveyim seni. Evim çok sıcak. Kiracı da evde yok. Gel doyur beni. Seni öpüyorum. Birlikte güzel vakit geçirelim" ifadelerini kullandı. Küçük kız bunun üzerine yakınlarına mesajları gösterdi. Bu sırada evinde kaldığı Muharrem s. Küçük kızdan Sağdıç'ı iş yerine çağırmasını istedi. 28 Haziran 2017 tarihinde Ali Sağdıç, F.E.'nin çalıştığı iş yerine geldi. Muharrem S., Ali Sağdıç'a, ''Senin derdin ne, bu çocukla ne yapmaya çalışıyorsun'' deyince tartışma çıktı. Rüyam Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yan taraftan duyarak gelen Murat Doğar, Ali Sağdıç'ın F.E.'ye tacizde bulunduğunu öğrenince şüpheliyi sopayla dövdü. Daha sonra çağrılan polis ekiplerine teslim edilen Sağdıç çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

6 YIL 8 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Ali Sağdıç hakkında hazırlanan iddianame Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edildi. Duruşmada savunma yapan Ali Sağdıç, F.E.'nin anne ve babası olmadığından ona bir baba gibi yaklaştım. F.E.'ye tecavüz etmedim. Onunla herhangi bir cinsel birlikteliğim olmadı"  ifadelerini kullandı. Mahkeme heyeti, Sağdıç'a, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

DÖVDÜĞÜ İÇİN CEZA ALDI

Aynı zamanda bu mahkeme devam ederken gözaltına alınmadan önce Ali Sağdıç’ı dövdüğü iddia edilen Muharrem S. ve komşusu lokanta işletmecisi Murat Doğar hakkında, 'Kasten yaralama, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetten yoksun kılma' suçundan kamu davası açıldı. Tutuklu bulunan Ali Sağdıç dava süresi boyunca Her iki kişiden şikayetçi oldu. 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada mahkeme heyeti işyerine kapısı kilitli olmadığı için kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçunun işlendiği ne kadar getirdi. Dava sonucunda Muharrem s kasten yaralama suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra mahkeme heyeti Muharrem S. küçük kızın yakın olduğu için Mesut tahrik altında işlediği için Cezayir 3 ay 3 güne indirerek hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararını verdi. Aynı suçtan yargılanan Murat Doğar’a 1 yıl hapis cezası verildi. Fakat sopa kullandığı ve şüphelinin vücudunda kemik kırığı oluştuğu için bu ceza bir buçuk yıla çıkarıldı. Ayrıca Murat Doğar’ın daha önce başka bir kavgada silah kullandığı ve olaydan dolayı fazla bulunduğundan cezası ertelenmesi.

'BENİM YERİMDE KİM OLSA AYNI TEPKİYİ GÖSTERİRDİ'

Murat doğar yaptığının yanlış olduğunu kabul ederek kimsesiz bir çocuğa taciz olayını duyunca sinirlerine hakim olamadığını söyledi. Daha önce karıştığı bir olaydan dolayı aldığı cezanın infazı bulunduğu içinde bu cezayı cezaevinde geçirmek zorunda kalacağını söyleyen doğar, ''Keşke yapmasaydım. Ancak kimsesiz bir çocuğa yapılan cinsel saldırı sonucu kendime hakim olamadım. Hakkımda açılan kamu davası nedeniyle 1,5 yıl hapse çarptırıldım. Ben bir sapık dövdüm diye bu cezayı yatmak istemiyorum. İstinaf Mahkemesi'ne başvuru yapacağım. Para cezasına çevrilmesine razıyım. Dövdüğüm kişi, 12 yaşındaki bir çocuğa 'cinsel istismar' suçundan hüküm giymiş bir kişi. Yaptığım yanlış, fakat benim yerimde kim olsa aynı tepkiyi gösterirdi."  ifadelerini kullandı.

konya meram cinsel istismar son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama