Son Dakika! Hükümetten Patates ve Soğan Fiyatlarına Müdahale Geldi

Son dakika... Son günlerde artan soğan ve patates fiyatlarına hükümetten müdahale geldi. Konu hakkında açıklama yapan ekonomi bakanı Zeybekçi, "Soğan ve patates fiyatlarına bugünden itibaren müdahalemiz başladı" ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Hükümetten Patates ve Soğan Fiyatlarına Müdahale Geldi
Son Dakika! Hükümetten Patates ve Soğan Fiyatlarına Müdahale Geldi melek eren

Son dakika... Son günlerde artan soğan ve patates fiyatlarına hükümetten müdahale geldi.  Konu hakkında açıklama yapan ekonomi bakanı Zeybekçi, "Soğan ve patates fiyatlarına bugünden itibaren müdahalemiz başladı"  ifadelerini kullandı. 

Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi patates ve soğan fiyatlarındaki artış hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Zeybekçi, giderek artan soğan ve patates fiyatlarına bugün itibariyle hükümetin müdahalesinin başladığını ve spekülasyona izin verilmeyeceğini dile getirdi. 

"ABD ÜRÜNLERİNE EK VERGİ GETİRİLDİ"
Bakan Zeybekci’nin açıklamaları şu şekilde; "300 milyon dolarlık ABD ürününe vergi yürürlüğe girdi. 22 ayrı ABD ürününe ek vergi uygulanacak. Hangi ürünlere vergi koyacağımıza biz karar verebiliriz. Tamamen ABD'nin atacağı adımlar durumu normale çevirir. ABD dünya ile ticari bir savaş açmış durumda. O yüzden adım atacaklarını beklemiyoruz. Biz tüm dünyada serbest ticaret yapayım diyoruz ABD yok böyle bir şey.

"TÜRKİYE'NİN SIKINTILI OLDUĞU ALAN ENFLASYON"
25 Haziran itibariyle Türkiye büyümeye dengeli ve sürdürülebilir şekilde büyümeye devam edecek. Türkiye ihracatta rekor kırmaya devam edecek. Türkiye'nin sıkıntılı olduğu alan enflasyon ile mücadele. Burada çok net adımlarımız olacak. Faiz oranları üzerinde çok net sonuçlar olacaktır.”

 

son dakika patates fiyatları soğan fiyatları müdahale son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama