Şok Aktüel Bu Hafta Kumtel Tam Boy Fırını Uygun Fiyata Evinize Getiriyor

Şok Aktüel 11 Temmuz 2018 kataloğu içerisinde bu hafta Kumtel tam boy fırın satışı sizlerle buluşuyor. Şok Market her hafta yaptığı kaliteli ürün ve uygun fiyat hizmetine Bu hafta da yeni aktüel ürünler kataloğu ile devam ediyor. Her zaman ekonomik fiyatları ile dikkat çeken ünlü marketler zincirinde yeni aktüel ürünler kataloğunda da birbirinden cazip fiyatlı ürünler bulunuyor. Tüketicilerin uygun fiyat denince bir numaralı adresi olan Şok Market yeni aktüel ürünler kataloğu içerisinde hem gıda hem de diğer ürünlerde kampanya yapıyor. Müşterilerinin beğenisini toplayan ve kaliteli ürünleri ile hiçbir zaman tüketicileri yanıltmayan ünlü marketler zincirinin bu haftaki indirimleri arasından dikkat çekenleri sizler için inceledik.

Şok Aktüel Bu Hafta Kumtel Tam Boy Fırını Uygun Fiyata Evinize Getiriyor
Şok Aktüel Bu Hafta Kumtel Tam Boy Fırını Uygun Fiyata Evinize Getiriyor melek eren

Şok Aktüel 11 Temmuz 2018 kataloğu içerisinde bu hafta Kumtel tam boy fırın satışı sizlerle buluşuyor. Şok Market her hafta yaptığı kaliteli ürün ve uygun fiyat hizmetine Bu hafta da yeni aktüel ürünler kataloğu ile devam ediyor. Her zaman ekonomik fiyatları ile dikkat çeken ünlü marketler zincirinde yeni aktüel ürünler kataloğunda da birbirinden cazip fiyatlı ürünler bulunuyor.  Tüketicilerin uygun fiyat denince bir numaralı adresi olan Şok Market yeni aktüel ürünler kataloğu içerisinde hem gıda hem de diğer ürünlerde kampanya yapıyor. Müşterilerinin beğenisini toplayan ve kaliteli ürünleri ile hiçbir zaman tüketicileri yanıltmayan ünlü marketler zincirinin bu haftaki indirimleri arasından dikkat çekenleri sizler için inceledik.

Şok 11 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta markete gelecek ürünler Arasından en dikkat çekeni Kumtel tam boy fırın oluyor.  Şok Market her zaman cazip fiyat garantisi ile müşterilerine ekonomik alışveriş konusunda destek olurken dönem dönem Yaptığı beyaz eşya ve teknoloji ürünleri kampanyaları ile her bütçeye hitap ediyor. Vatandaşlar tarafından merakla beklenen yeni Şok aktüel ürünler kataloğu içerisinde de bu ürünlerden biri yer alıyor.  ŞOK marketler zincirinin bu haftaki indirimleri arasında bulunan Kumtel tam boy fırın fiyat ve özellik bakımından araştırılmaya başlandı bile. Biz de sizler için Kumtel tam boy fırın özelliklerini ve fiyatını inceledik.

ŞOK AKTÜEL KUMTEL TAM BOY FIRIN FİYATI VE ÖZELLİKLERİ
Şok Market 11 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu
ile bu hafta satışa sunulacak olan Kumtel tam boy fırın fiyatı 699 TL.  Bu ürünü kredi kartına vade farkı ile 6 taksitle alma imkânına sahip olacaksınız.  Eğer kredi kartına taksit ürünü satın almak isterseniz taksitler 116,50 X 50 TL olarak belirlenmiş durumda. İşte Şok Aktüel ile satışa sunulacak olan Kumtel tam boy fırın özellikleri;

  • 2 yıl Garanti
  • 4 gözlü ocak
  • 2000 Watt
  • Emniyet kilidi
  • 57 LT iç hacim
  • Çift ön cam

Şok Aktüel 11 Temmuz 2018 indirim kataloğu ile gelecek olan bu ürünü satın almak istiyorsanız ürün çarşamba günü itibariyle raflarda yerini alacak.

 

Şok Aktüel 11 Temmuz 2018 Şok Market 11 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu Kumtel tam boy fırın Şok 11 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu Şok Aktüel 11 Temmuz 11 Temmuz Şok aktüel aktüel ürünler şok aktüel
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama