Şok Aktüel 7 - 10 Temmuz 2018 İndirim Kataloğu! Bu Hafta Şok Markete Hangi Ürünler Gelecek?

Şok Aktüel 7 - 10 Temmuz 2018 İndirim Kataloğu! Bu Hafta Şok Markete Hangi Ürünler Gelecek?
Şok Aktüel 7 - 10 Temmuz 2018 İndirim Kataloğu! Bu Hafta Şok Markete Hangi Ürünler Gelecek? melek eren

Şok Aktüel 7 - 10 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacak indirimlerle yayınlandı. Şok Market'in hafta sonu fırsatları yine göz dolduruyor. Hafta içi çarşamba günleri özel bir katalog hazırlayan ve büyük indirimli bu Katalog da yapar Şok Market hafta sonunda da yine cazip kampanyaların yer aldığı bir katalogları müşterilerini memnun ediyor. Her zaman tüketicilere kaliteli ve uygun fiyatlı alışveriş imkanı sağlayan ünlü marketler zincirinde bu hafta hangi ürünler indirimde?  Şok Aktüel ile bu hafta hangi ürünler indirime giriyor?  işte bütün Bu soruların cevabı haberimizin devamında sizleri bekliyor….

Şok 7 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile markete gelecek ürünlerin tüketicilere duyurdu.  Hafta sonu cumartesi günü başlayan indirimler Çarşamba günü Yeni aktüel ürünler kataloğu yayınlanan kadar devam edecek.  Türkiye'nin her yerinde şubesi bulunan ünlü marketler zincirinin indirimli ürünlerini almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Çünkü Şok aktüel 7 Temmuz 2018 kataloğu ile birlikte gelen ürünler sınırlı sayıda oluyor. Eğer katalogdaki ürünlerden yararlanmak ve kampanyalı ürünleri satın almak istiyorsanız Siz de mutlaka erken saatlerde Şok Market mağazalarını ziyaret etmelisiniz. Hafta sonu ne hafta içinde size Karlı alışveriş imkanı sağlayan her bütçeye hitap eden Şok aktüel kataloğu ile gelecek olan indirimli ürünler neler merak ediyorsanız haberimizin devamında bulabilirsiniz.

HAFTANIN ÖZEL İNDİRİMLER ŞOK AKTÜEL 7 TEMMUZ KATALOĞUNDA

Şok Aktüel 7 Temmuz 2018 kataloğu 2 sayfadan oluşuyor. İlk sayfada yine bu haftaya özel indirimler yer alıyor. Öncelikle bu hafta Şok Market manav reyonunda patlıcan ve domatesin kilo gramında çok uygun fiyatlar sizleri bekliyor. Bunun yanı sıra Sokak çal kataloğundan bu hafta yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde 400 ml Head & Sohulders şampuan çeşitlerini 12,95 TL yerine sadece 7 TL fiyatı ile satın alabileceksiniz. 9 - 10 Temmuz 2018 tarihleri arasında Şok Aktüel kataloğundan yapacağınız alışverişlerde ise Fairy elde bulaşık sıvısı ise 9,75 TL yerine sadece 6 TL.

ŞOK MARKET 7 TEMMUZ HAFTA SONU AKTÜEL KATALOĞU

Her evin ihtiyacını karşılamaya Kararlı olan ünlü Marketler Zinciri şok yeni aktüel ürünler kataloğu nun ikinci sayfasında da yine birbirinden kaliteli ürünleri uygun fiyata sizlere ulaştırıyor.  Şok Market 7 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasındaki ürünler ise;

  • Indesit marka buzdolabı 869 TL kredi kartına 6 taksit imkanı ile
  • Gokidy bebek puseti 129,90 TL
  • Remington epilasyon cihazı 599 TL
  • Su takımı 7 parça 24,90 tl
  • Su bardağı üçlü 8,95 TL
  • Pepee mama sandalyesi lisanslı 59,90 TL
  • 6lı Galata çay bardağı 12,90 TL
  • 6lı çay tabağı 5,95 TL.

Şok Aktüel 7 temmuz kataloğu ile Şok markete Bu hafta gelecek ürünler bu kadar. Ünlü marketler zincirinin güzel aktüel ürünler kataloglarından haberlerimizi takip ederek haberdar olabilirsiniz.

Şok Aktüel 7 temmuz kataloğu Şok Market 7 Temmuz 2018 Şok Aktüel 7 Temmuz 2018 Şok 7 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu 7 Temmuz şok aktüel şok market şok aktüel aktüel ürünler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama