Migros Aktüel 5 – 18 Temmuz 2018 Migroskop Dergisi İndirimleri

Migros aktüel 5 - 18 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacak olan indirimli fiyat fırsatları belli oldu. Migroskop dergisi ile bu hafta marketlere gelecek indirimli ürünleri sizler için detaylı bir şekilde inceledik. İsterseniz Sözü daha fazla uzatmadan hemen bu haftanın indirimli ürünleri ne bir göz atalım.

Migros Aktüel 5 – 18 Temmuz 2018 Migroskop Dergisi İndirimleri
Migros Aktüel 5 – 18 Temmuz 2018 Migroskop Dergisi İndirimleri melek eren

Migros aktüel 5 - 18 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacak olan indirimli fiyat fırsatları belli oldu. Migroskop dergisi ile bu hafta marketlere gelecek indirimli ürünleri sizler için detaylı bir şekilde inceledik.  İsterseniz Sözü daha fazla uzatmadan hemen bu haftanın indirimli ürünleri ne bir göz atalım.

Migros Marketler Zinciri de diğer marketler gibi aktüel ürünler kataloğu yayınlıyor. Henüz birçok tüketicinin haberdar olmadığı bu katalog ve birlikte onlarca üründe indirim ve kampanyalar siz değerli tüketicileri bekliyor. Migros aktüel kataloğu ile Market raflarına gelecek olan ürünleri sizler için inceledik ve listeledik. Özellikle bu haftanın dikkat çeken ürünlerini haberimizin devamında bulabilir kaliteli ve hesaplı alışveriş imkânlarından size yararlanabilirsiniz. Migros Market başta olmak üzere diğer bütün marketlerin güncel aktüel ürünlerini ulaşmak için siz de sitemize düzenli olarak takip edebilirsiniz.

MİGROS AKTÜEL BU AYIN İNDİRİMLERİ

Migros aktüel ile bu ay gelecek olan indirimler neredeyse 50 sayfadan oluşuyor. Çelik Sadece ürün fiyatlarında indirimler değil, Aynı zamanda yapacağınız belli bir miktar alışverişlerde de indirim fırsatları sizi bekliyor. Bu kampanyalara da bakacak olursak 5-18 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapacağınız, 

  • 10 TL ile geçecek alışverişlerinde 2 TL indirim
  • Tek seferde yapacağınız 18 TL ve üzeri dondurma alışverişlerinde yüzde 20 indirim
  • Algida dondurma çeşitleri de 2. ürünü özel %50 indirim
  • Migroslardan yapacağınız 120 TL ve üzeri valiz alışverişlerinde 40 Money hediye
  • 25 TL ve üzeri piliç ve hindi harcamalarınıza 5 Money hediye
  • Güneş bakım ürünlerinde yapacağınız 45 TL ve üzeri alışverişlerinizde 10 money hediye
  • Balık reyonundan yapacağınıza 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise 10 Money hediye sizleri bekliyor.

Migros aktüel 5 - 18 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu görsellerini haberimizin devamında sizler için ekledik. Kampanya detaylarına bu görsellerden ulaşabilirsiniz.

Migros aktüel 5 - 18 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu Migros aktüel Migros aktüel temmuz 2018 Migroskop temmuz Migros Market migros indirim kataloğu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama