Metro Market Aktüel Temmuz Ayı İndirim Kataloğu

Metro Market Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok üründe kampanya ve indirim yaptı. Metro Market 1 - 30 Temmuz 2018 Metro aktüel kataloğu ile özellikle Yazlık ürünler de çok cazip kampanya ve fiyatları sizlere sunuyor. 1- 30 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacak metro aktüel indirimlerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik. Metro Gross Market Tarafından bu ay satışa sunulan aktüel ürünlerin listesi haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Metro Market Aktüel Temmuz Ayı İndirim Kataloğu
Metro Market Aktüel Temmuz Ayı İndirim Kataloğu melek eren

Metro Market Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok üründe kampanya ve indirim yaptı.  Metro Market 1 - 30 Temmuz 2018 Metro aktüel kataloğu ile özellikle Yazlık ürünler de çok cazip kampanya ve fiyatları sizlere sunuyor.  1- 30 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacak metro aktüel indirimlerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik. Metro Gross Market Tarafından bu ay satışa sunulan aktüel ürünlerin listesi haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Türkiye'de onlarca şubesi bulunan Metro Gross Market tarafından yeni aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Gıda ve içecek ürünlerinde yaptıkları kampanyalarla her zaman dikkat çeken indi Marketler Zinciri Temmuz ayında da cebinizi memnun edeceğe benziyor. Bizde Metro aktüel ile Temmuz ayında Market raflarına gelecek olan indirimli ürünleri sizler için inceledik. 1 - 30 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirim fırsatlarını haberimizin devamında güncel aktüel ürünler kataloğu ile bulabilirsiniz. İsterseniz Sözü daha fazla uzatmayalım ve bu hafta Metro markete gelecek olan indirimli ürünleri birlikte göz atalım.

METRO AKTÜEL 1 - 30 TEMMUZ İNDİRİM KAMPANYASI

Metro aktüel 1 - 30 Temmuz 2018 indirimlerinde ilk olarak gözümüze gıda ürünlerindeki indirimler çarpıyor. Bu ay Metro marketlerde; Şeker, zeytinyağı, un, makarna, tuz, Sıvı ve toz deterjan, elde yıkama bulaşık deterjanı ve makinede yıkama bulaşık deterjanı, Kağıt havlu, peçete, süt, içecek gibi temel ihtiyaç ürünlerinde kampanya sizleri bekliyor. Tabii ki bu indirimlerinin yanı sıra Et ve Tavuk ürünlerinde de indirimli fiyatlar sizlere ulaşıyor. Metro indirim broşürü ile bu ay yayınlanan indirimli ürünleri haberimizin devamında ki görsellerden detaylı şekilde ulaşabilirsiniz.

Metro Market Metro Market 1 - 30 Temmuz 2018 Metro aktüel kataloğu aktüel ürünler kataloğu Metro Gross Market Metro aktüel 1 - 30 Temmuz 2018 aktüel kataloğu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama