Gratis Aktüel 6 Temmuz – 2 Ağustos Kataloğu - Bu Ay Gratis İndirimleri Göz Dolduruyor

Türkiye'nin önde gelen Kozmetik marketlerinden biri olan Gratis aktüel ürünler kataloğu 6 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri için yayınlandı. Özellikle kadınların Kozmetik alışverişlerinde ki bütün ihtiyaçlarını karşılayan Gratis indirimleri ile de göz doldurmaya devam ediyor. Yaz aylarını özel olarak indirim kampanyası düzenleyen Gratis aktüel kataloğu Onu sizler için detaylı şekilde inceledik. Kadınların asla vazgeçemeyeceği bir Kozmetik alışverişi imkanı sunan Gratis'te bu hafta hangi ürünler indirimde gelin bakalım.

Gratis Aktüel 6 Temmuz – 2 Ağustos Kataloğu - Bu Ay Gratis İndirimleri Göz Dolduruyor
Gratis Aktüel 6 Temmuz – 2 Ağustos Kataloğu - Bu Ay Gratis İndirimleri Göz Dolduruyor melek eren

Türkiye'nin önde gelen Kozmetik marketlerinden biri olan Gratis aktüel ürünler kataloğu 6 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri için yayınlandı. Özellikle kadınların Kozmetik alışverişlerinde ki bütün ihtiyaçlarını karşılayan Gratis indirimleri ile de göz doldurmaya devam ediyor.  Yaz aylarını özel olarak indirim kampanyası düzenleyen Gratis aktüel kataloğu Onu sizler için detaylı şekilde inceledik. Kadınların asla vazgeçemeyeceği bir Kozmetik alışverişi imkanı sunan Gratis'te bu hafta hangi ürünler indirimde gelin bakalım.

Yeni Gratis aktüel kataloğu ile bu ay Kozmetik alışveriş seven Kadınları %50’ye Varan indirimler bekliyor.  Üstelik de bütün kozmetik markaların da bu indirimleri ulaşmak mümkün. Makyaj ürünlerinin yanı sıra Kişisel bakım ürünlerinde de kampanya yapan Gratis, bu ay kadınları fazlasıyla memnun edeceğe benziyor.

TEMMUZ AYI GRATİS İNDİRİMLERİ

Temmuz ayı Gratis indirimleri ne baktığımızda ilk olarak gözümüze Gratis kartla yapacağınız alışverişlerde yüzde 10 indirim kampanyası çarpıyor. Gratis Temmuz ayı kataloğunda Bu kampanyanın yanısıra indirim çekleri de sizleri bekliyor. Tabii ki onlarca markanın ürünlerini raflarını Taşıyan ünlü Kozmetik iş mağazasının indirimli ürünlerini tek tek listelemek mümkün değil.  Çünkü Gratis temmuz kataloğu 40 sayfadan oluşuyor.  Fakat bu ay indirime giren markalara kısaca göz atmamız gerekirse.

  • Benri Güneş ürünlerinde %30 indirim

  • The Balm ürünlerinde indirim
  • Wet n Wild markasında yeni ürünler
  • Sleek make up ünlerinde %40 indirim
  • Absolute ruj Çeşitlerinde indirim
  • Maybelline seçili ürünlerde indirim
  • Loreal Paris Makyaj ürünlerinde indirim
  • Loreal paris cilt bakım ürünlerinde indirim
  • Ve daha onlarca üründe indirim ve kampanya sizleri bekliyor.

Güncel Gratis aktüel ürünler kataloğu hakkında yeni haberleri öğrenmek ve katalogları takip etmek için sitemizi düzenli olarak ziyaret edebilirsiniz.

Gratis aktüel ürünler Temmuz ayı Gratis indirimleri Gratis kataloğu temmuz Yeni Gratis aktüel kataloğu Gratis aktüel Gratis temmuz 2018 kataloğu gratis temmuz indirimleri gratis indirimleri gratis indirim kataloğu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama