Bim 2 Ağutos 2018 Aktüel Ürünler Kataloğu ile Bu Haftanın İndirim Fırsatları

BİM 3 Ağustos 2018 aktüel ürünler kataloğu Yine dolu dolu indirim fırsatları ile yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da BİM aktüel ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından merakla bekleniyordu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği BİM Aktüel listesi içerisinde bu hafta da çok cazip kampanya ürünleri bulunuyor. BİM broşürleri sosyal medyada yayınladıkları andan itibaren büyük Yankı uyandırıyor. Peki, bu hafta BİM aktüel kataloğu ile hangi ürünler indirimde olacak? 3 Ağustos BİM aktüel kataloğu ile indirime girecek olan ürünler neler?

Bim 2 Ağutos 2018 Aktüel Ürünler Kataloğu ile Bu Haftanın İndirim Fırsatları
Bim 2 Ağutos 2018 Aktüel Ürünler Kataloğu ile Bu Haftanın İndirim Fırsatları melek eren

BİM 3 Ağustos 2018 aktüel ürünler kataloğu Yine dolu dolu indirim fırsatları ile yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da BİM aktüel ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından merakla bekleniyordu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği BİM Aktüel listesi içerisinde bu hafta da çok cazip kampanya ürünleri bulunuyor.  BİM broşürleri sosyal medyada yayınladıkları andan itibaren büyük Yankı uyandırıyor. Peki, bu hafta BİM aktüel kataloğu ile hangi ürünler indirimde olacak? 3 Ağustos BİM aktüel kataloğu ile indirime girecek olan ürünler neler? 

BİM market ağustos ayının ilk kampanyasını yeni aktüel ürünler kataloğu ile müşterilerine duyurdu. Müşteri beklentilerini en iyi şekilde analiz eden ve karşılayan ünlü marketler zincirinde Bu hafta da çok cazip ürünlerde kampanya ve fırsat sizleri bekliyor olacak. Özellikle ilk sayfadan satışa sunulacak olan Belderia marka 26 jant bisiklet büyük ilgi göreceği benziyor. İsterseniz 3 Ağustos BİM aktüel kataloğu ile markete gelecek indirimli ürünleri daha detaylı inceleyelim.

BİM 3 AĞUSTOS AKTÜEL KATALOĞUNDA BİSİKLET KAMPANYASI
BİM Aktüel 3 Ağustos kataloğu
içerisinde Belderia marka 26 jant bisiklet Kredi kartına 6 taksit imkanı ile siz değerli tüketicilerle buluşuyor. Fakat kampanyadan yararlanmak için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor çünkü fiyatı sadece 299 TL olan bu bisiklet stoklarla sınırlı. BİM aktüel kataloğunda Bu ürünün yanı sıra indirimde olan diğer ürünler şu şekilde;

  • Oyuncak bebek banyo seti 75 TL
  • Vantilatör dijitsu 65 TL
  • Üçlü simli banyo seti 34,90 TL
  • Çocuk oturaklı klozet kapağı 19,90 TL
  • Cam termos 17,50 TL
  • Işıldak 9,95 TL

BİM 3 Ağustos 2018 aktüel ürünler kataloğu ile gelecek fırsat ürünleri Tabii ki bu kadarla sınırlı değil. Kataloğun görselleri haberimizin devamında sizleri bekliyor.

BİM 3 Ağustos 2018 aktüel ürünler kataloğu BİM Aktüel 3 Ağustos kataloğu 3 Ağustos BİM aktüel kataloğu BİM aktüel BİM market ağustos Aktüel ürünler BİM 3 Ağustos 2018
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama