Bakan Albayrak'tan Dolar Krizini Bitirecek Çok Önemli Buluşma

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak,Son günlerde yaşanan dolar krizine bitirecek önemli bir buluşmaya imza atıyor. Perşembe günü Bakanı Berat Albayrak ve Uluslararası yatırımcılar bir araya gelecek. Bine yakın yatırımcının Bu toplantıya katılması bekleniyor.

Bakan Albayrak'tan Dolar Krizini Bitirecek Çok Önemli Buluşma
Bakan Albayrak'tan Dolar Krizini Bitirecek Çok Önemli Buluşma melek eren

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Son günlerde yaşanan dolar krizine bitirecek önemli bir buluşmaya imza atıyor. Perşembe günü Bakanı Berat Albayrak ve Uluslararası yatırımcılar bir araya gelecek. Bine yakın yatırımcının Bu toplantıya katılması bekleniyor.

Bakan Berat Albayrak yabancı yatırımcılarla Perşembe günü bir Telekonferans düzenleyecek. Bu önemli Zirve Citi, Deutsche Bank, HSBC koordinasyonunda gerçekleşecek. 750 ile 1000 civarında yatırımcının bu önemli zirveye katılması bekleniyor. Perşembe günü öğleden sonra saat dörtte bu Telekonferans yapılacak.

YATIRIMCILARA KONUŞMA YAPACAK
Hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak Perşembe günü Telekonferans yöntemi ile küresel yatırımcılarla bir konuşma gerçekleştirecek. Alınan ilk bilgilere göre yapılacak olan bu konferansa ABD, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere 750 ile 1000 arası yatırımcı katılacak.

MESAJLARINI YATIRIMCILARA DOĞRUDAN İLETECEK
Perşembe günü Türkiye saati ile saat 16'da gerçekleşmesi öngörülen toplantıda bakan Albayrak mesajlarını doğrudan yatırımcılara iletecek. Diğer yandan bankacıların verdiği bilgilere göre toplantıyı Citi, Deutsche Bank, DOME ve HSBC düzenleyecek.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Dolar krizi konfrans yabancı yatırımcılar son dakika berat albayrak ekonomi açıklaması
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama