Uçakta Şoke Eden Görüntü! Sevgilisi ile Arka Tarafa Geçip...

ABD'de Bir uçakta kaydedilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntüler şaşkınlık yarattı. Uzun Yolculuk sırasında uçağın arka tarafına geçen çift yaptıkları hareketlerle herkesi şok etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ilgili olarak kullanıcılar ilgi istiyorlar yorumunda bulunurken bazı kullanıcılar ise 'Uzun yolculuk sırasında esnemek için güzel hareket' yorumunu yaptı.

Uçakta Şoke Eden Görüntü!  Sevgilisi ile Arka Tarafa Geçip...
Uçakta Şoke Eden Görüntü!  Sevgilisi ile Arka Tarafa Geçip... melek eren

Özellikle uzun uçak yolculukları bazen sıkıcı hale gelebiliyor. Bu durum aynı zamanda eklemlerde çeşitli ağrılara ve duruş bozukluğuna yol açabiliyor. ABD'de bir uçak yolculuğu sırasında Bu durumun üstesinden Gelmek isteyen bir çift yaptıkları hareketler de uçakta bulunanları şaşkına çevirdi.

UÇAKTA YOGA YAPTILAR

Uzun bir uçak yolculuğu sırasında uçağın arka tarafına geçen çift kimsenin kendilerini görmediğini sandığı bir anda yoga yapmaya başladı. Ben çık özellikle karın kaslarını çalıştıran hareketler yaparken birbirlerini kaldırmaya ve bir akış yapmaya başladı. Çift havada parendeler atarken görüntüleri sosyal medyada Paylaşım rekoru kırdı. Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan bu görüntüler yolcular uyuklarken şekilde. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Bunlar sirk palyaçosu herhalde. Bu insanlar ilgi için her şeyi yapar” yorumunu yaparken bazıları ise çekimin planlı olarak yapıldığını iddia etti. Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise ismi açıklanmayan yogacı çiftin esneme hareketlerinin güzel ve faydalı olduğunu söyledi.

 

uçak yoga abd son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama