Suudi Prensi Çıldırtacak Gelişme

Suudi Arabistan Kralı Selma'nın hayatta bulunan Tek öz kardeşi olan Prens Ahmet Bin Abdülaziz ülkeye döndü. Bu geri dönüşün Prens Muhammed Bin Salman’ın iktidarını dengelemeye yönelik bir adım olarak değerlendirildiği öğrenildi.

Suudi Prensi Çıldırtacak Gelişme
Suudi Prensi Çıldırtacak Gelişme melek eren

Suudi Arabistan'da Kral Selman Bin Abdülaziz in Londra'da yaşayan tek kardeşi olan Prens Ahmet Bin Abdülaziz'in gazeteci Cemal kaşıkçının İstanbul'daki Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda öldürülmesi ile ortaya çıkan krizin ardından ülkesine döndüğü öğrenildi.  New York Times gazetesinde yer alan habere göre Kral Selma'nın hayatta kalan son öz kardeşi Prens Ahmet emeklilik günlerini geçirdiği Londra'dan Riyad’a geri döndü.

KAŞIKÇI’NIN ÖLDÜRÜLMESİ NEDENİYLE DÖNDÜ

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nda gazeteci Cemal kaşıkçının öldürülmesi ile Prens Ahmet'in dönüşünün ilgisi olduğu iddia edildi. Çünkü bu cinayetle ilgili olarak Kral Selma'nın oğlu Veliaht Prens Muhammed Bin Selman uluslararası etkilerin hedefindeydi. Biraz Ahmet'in dönüşünün Selman’ın iktidarını dengelemeye yönelik bir hamle olduğu iddia edildi.

suudi arabistan londra prens ahmed prens selman kral selman
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama