Suudi Arabistan'dan Flaş Açıklama: Karşılık Veririz

Siyasi baskılar ya da ekonomik yaptırımlar aracılığı ile yapılan tehditlerin kabul edilemeyeceğini söyleyen Suudi Arabistan kendilerine yönelik uygulamaları fazlasıyla karşılık vereceklerini açıkladı.

Suudi Arabistan'dan Flaş Açıklama: Karşılık Veririz
Suudi Arabistan'dan Flaş Açıklama: Karşılık Veririz melek eren

Suudi Arabistan resmi Haber Ajansı SPA'da yer alan Ve ismi açıklanmayan Suudi bir yetkilinin beyanına dayandırılan Haberde siyasi baskılar ve ekonomik yaptırımlar yolu ile yapılan tehditlerin kabul edilemeyeceği belirtildi. Haber'de yer alan bilgilere göre Sude yetkili ülke ekonomisine dünya ekonomisi üzerinde etkili hayatı bir öneme sahip olduğunu söyledi.

DÜNYA EKONOMİSİ ETKİLENMEDİĞİ SÜRECE ÜLKE EKONOMİSİ ETKİLENMEZ

Dünya ekonomisi Kötü duruma düşmedim sürece kendi ekonomilerinde olaylardan olumsuz etkilemeyeceğini söyleyen yetkili Detay varmadan Suudi Arabistan'a yönelik herhangi bir uygulamaya fazlası ile karşılık vereceklerini ifade etti.

TRUMP YAPTIRIM SİNYALİ VERMİŞTİ

Dün Amerikan CBS kanalında mülakat veren ABD Başkanı Donald Trump Suudi gazete Kemal Paşa'nın akıbeti ile ilgili araştırmaların sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "Konuştuğumuz kişi bir gazeteciydi. Eğer durum anlatıldığı gibiyse bu gerçekten çok berbat ve kötü bir durum. Biz bunun sonuna kadar gideceğiz ve bunun ağır cezası olacak."  ifadelerini kullanmıştı. Trump aynı zamanda açıklamasında iddiaların doğru olması halinde Suudi Arabistan'a cezalandırmanın farklı Yollarında olduğuna dikkat çekmişti.

suudi arabistan ekonomi trump son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama