Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran O Görüntünün Nerede Çekildiği Belli Oldu

Sosyal medyada paylaşılan ve hızla yayılan görüntülerde bir kişinin köpeği bıçakladığı görülmüş ve büyük tepki çekmişti. Konu ile ilgili çalışma başlatan Emniyet Genel Müdürlüğü siber suçlarla mücadele Daire Başkanlığı görüntülerin Meksika'da çekildiğini belirledi.

Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran O Görüntünün Nerede Çekildiği Belli Oldu
Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran O Görüntünün Nerede Çekildiği Belli Oldu melek eren

Sosyal medyada bir kişinin elindeki bıçakla köpeğe saldırdığı anlar paylaşılması üzerine çok sayıda kişi Emniyet Genel Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulundu. Emniyet Genel Müdürlüğü siber suçlarla mücadele Daire Başkanlığı konuyla ilgili başlattığı çalışma sonucunda söz konusu görüntünün Meksika'da çekirdeğini belirledi.
ABD merkezli Bir internet sitesinde yer alan haberde ise görüntülerin Meksika'nın sınır kenti Piedras Negras'da çekildiği  bilgisi yer aldı.
Ülkede de olayın büyük Yankı uyandırması üzerine yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı. ABD Merkez internet sitesinde yer alan haberde Köpeğim bıçaklandığı öfke uyandıran görüntünün ardından şehir sakinlerinin şüphelinin yakalanması çağrısında bulunduğu belirtildi. Haber'de köpeğe saldıran kişinin kimliğinin tespiti için sosyal medyada paylaşıldı belirtilirken ağır yaralanan savunmasız köpeğin öldüğü sırada saldırganın oturduğu masaya döndüğü ve içkisini içmeye devam ettiği belirtildi.

 

son dakika sosyal medya internet görüntü son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama