Son Dakika! Kral Selman'dan Kaşıkçı Açıklaması

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, 2 Ekim tarihinde gittiği Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu da öldürülen davet edeceğim arkadaşım su ile ilgili olarak açıklama yaptı. Kral Selman açıklamasında, "Sorumluluklarını yerine getirmeyenlerden hesap sorulacak" dedi.

Son Dakika! Kral Selman'dan Kaşıkçı Açıklaması
Son Dakika! Kral Selman'dan Kaşıkçı Açıklaması melek eren

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nda Cemal Paşa'nın öldürülmesi ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının hemen ardından Kral Selma'nın başkanlığında toplanan Suudi kabinesinden de açıklama geldi. Suudi kabinesinde yapılan açıklamada  "Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinde sorumluluğu olanlara ve görevlerinde başarısız olanlara, her kim olurlarsa olsunlar, Suudi Arabistan makamları hesap soracak"  ifadeleri kullanıldı.

2 Ekim 2018 tarihinde Suudi Arabistan'ın İstanbul başkonsolosluğuna giden ve bir daha da saat çıkamayan Cemal kaşıkçı'nın öldürüldü iki hafta sonra Suudi Arabistan tarafından kabul edilmiş Mesudiye yönetim, Muhalif gazetecinin öldürülmesini 'emirlerin dışına çıkan yetkililerin başıbozuk operasyonu'  olarak açıklamıştı.

son dakika suudi arabistan cemal kaşıkçı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama