Son Dakika! İsrail Saldırmaya Hazırlanıyor

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada Gazze’ye bir saldırı hazırlığında olduklarının sinyalini verdi. Netanyahu kabine üyeleri ne yaptığı açıklamada Gazze şeridinde ki insanın ilkokulların iyileşmemesi durumunda Ordu'nun bölgeye yönelik bir askeri Harekata hazırlandığını dile getirdi.

 Son Dakika! İsrail Saldırmaya Hazırlanıyor
 Son Dakika! İsrail Saldırmaya Hazırlanıyor melek eren

İsrail’in Kanal 2 televizyonunda yer alan habere göre Netanyahu kabine üyeleri ne yaptığı açıklamada Gazze'deki insani krizi izin İsrail için tehdit oluşturduğu imasında bulunarak koşulların iyileşmemesi durumunda Ordu'nun Gazze'ye saldırmak için hazırlık yaptığını söyledi. 

“İSRAİL İÇİN TEHDİT OLUŞTURUYOR”

Haberde aktarılan bilgilere göre Netanyahu, "Gazze'deki huzursuzluğun azalması bizim için arzu edilir bir durumdur. Ancak bunun gerçekleşeceğinden emin değiliz. Dolayısıyla askeri olarak hazırlanıyoruz. Bu boş bir ifade değil." dedi. 

GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA BENZER AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI

İsrail başbakanı Netanyahu geçtiğimiz hafta da Almanya Başbakanı Angela Merkel ile gerçekleştiği ortak basın toplantısında da Filistin devlet başkanı Mahmut Abbas'ı gaz yapar akışını durdurarak bölgeyi bozmaya çalışmakla suçlamıştı.

Son dakika israil netanyahu son dakika haberi gazze
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama